Skiny BR601

BR601

Pokladník
Ja ďakujem :D

E499_2002 ma upozornil na tento detail:
čelo.JPG
je zo tak urobené naschvál:
je to počin vlakvedúceho :D - ktorý manipuloval z prechodmi, a jedného dňa si bohvie ako zašpinil uniformu - tak to vyčistil :D Zbytok vozňa už ho nezaujímal :D. Je to fake samozrejme :D

BR601

Pokladník
Dnešný silvestrovský deň trávim testovaním ďalšieho dokončeného stroja - T478.1036. Podnety pre jej vznik boli dve - blažovákova neustála žiadosť o nejakú T478.1, a osobná skúsenosť, kedy 754.052 na rýchliku vypovedala poslušnosť a do čela sa postavila 751.036. A k tomu krásny červený stroj od Lukyna-CZ...

Tu je malá ochutnávka. Vozidlo bude vydané v priebehu Januára 2017 ako výročný skin k trom rokom tvorby pre MSTS.
1036a.JPG 1036b.jpg 1036c.jpg
Záverom musím poďakovať Lukynovi CZ, za KŽC verziu, bez ktorej by tento stroj nevznikol.

BR601

Pokladník
Prišiel 22. január, teda dátum, kedy pred tromi rokmi vzniklo toto vlákno.

Začiatok mojej tvorby však nezačal pantografom ale chýbajúcim hektorom v Blažovákových aktivitách. Práve na ňom som začal systémom pokus-omyl čachrovať s textúrami,modelom,enginom. Po kladnom výsledku som chcel vydať niečo verejné. Vznikol pantograf SM488.0031. Nakoľko tieto pokusy prebiehali v spolupráci s @ČSD netrvalo dlho, a aj on začal tvoriť. Za jeho pripomienky som vďačný aj dnes. A aby som nezabudol, určite s MSTS tvorbou neskončil :). Pomocnú ruku mi zo začiatku podal @JiříkTK s Blažovákom, na ktorých som pozeral ako na veľkých tvorcov, do vtedy som len z úžasom jazdil Blažovákové aktivity na Jiříkových tratiach. Keď sa tam objavilo moje vozidlo bol to úžasný pocit. Veľa vody pretieklo a ja som vydal viacero strojov. Ďakujem všetkým MSTS tvorcom, ktorý vytvorili vozidlá, ktoré boli základom pre moju tvorbu, obzvlášť vyššie menovaným. V neposlednom rade samotným hráčom, ktorý prišli s pripomienkou a podobne...

Keďže som sľúbil T478.1036 ku tomuto výročiu tak nech sa páči:
ODKAZ

Oproti obrázkom má pár úprav, tak dúfam že sa bude páčiť

JiříkTK

Pomocník strojvedoucího
Ale nebuď tak skromný, za chvíli budou jiní vidět zase v Tobě velkého a zkušeného skinaře.

BR601

Pokladník
@JelkoLN Nie je zač :)

@JiříkTK keď si vezmem že dva roky pred vydaním pantografa som si nevedel pridať an vozidlo do trainsetu tak to je úspech. Ale už MSTS nebude také aké bolo. Väčšina veľkých kapracít v komunite už dávno netvorí. Snáď sa mi zadarí konečne aj niečo s RE.

BR601

Pokladník
Tak, pár mesiacov tu nič nepadlo, takže ako Tax naznačil v inom vlakne - môžete sa tešiť na Calm49.
Zde ilustračný screen
calm49a.jpg
Uvidím ako to bude časovo, keďže okrem tvorby vozidiel tvorím ešte niečo v jednej s možnosti MSTS Edititors & Tools... A ešte osobné povinnosti, ktoré sú na prvom mieste...

BR601

Pokladník
Po veľkom hektúrkovi T478.1060 zo žltým prúžkom, som siahol na ďalší farebný náter, ktorý tiež v dnešnom MSTS/ORTS nie je vidieť. Repaint (skin, omalovánka, nazvite si to ako chcete), je ešte WIP, takže ešte si naňho počkáte:
pegasWIP.JPG
Tento náter raz dávno naskinoval Tax na model od p. Starého, pod číslom T478.1083. To bol asi môj prvý ČSD pegas, a kedže som dostal chuť na nátery, ktoré nie sú v súčastnosti v hre až tak zastúpené (ba priam vôbec), tak som siahol aj po tejto celkom zaujímavej farebnej schéme. Textúry pochádzajú z T478.1036 (čo vidno na ešte neriešených tabuľkách).

Nahoře