Opět zdravím,
jelikož mě to nezobrazování LC v AE už dost štvalo, protože jsem po chvíli nevěděl kam jsem co dal aby mi nějaký traffic nenaboural odstavenou soupravu, tak jsem se rozhodl k "brutálnímu" reinstallu MSTS.
Můj postup byl následující:
1. přesunout do zálohy složky z instalace MSTS (routes, trains, gui (zde mám vlastní obrazovky, tak bych o ně nerad přišel) a další, mnou vytvořené)
2. první "čistka" registrů (všechny smazané hodnoty jsem si zálohoval), dále jen ČR.
3. odinstalace MSTS Bin a následná další ČR.
4. odinstalace MSTS jako takového + smazání zbývajících věcí appkou Iobit Uninstall + ČR.
5. instalace MSTS z CD disku 1 a poté z disku 2.
6. instalace MSTS "Train Update" na verzi 1.4.
7. instalace MSTS Bin 1.8.xx.
8. nahrazení složek v instalaci MSTS těmi ze záloh.
9. kontrola AE + hlavní MSTS metodou spuštění obou věcí a "voala" LC se mi v AE zobrazují, v tom jsem si oddychl že už je tam mám.
Ale zde nastal pro mě velký problém a to ten, že při spuštění MSTS (hlavní i AE) mám nastavení jako při 1. spuštění.
I když si vše v hlavním MSTS nastavím "podle svého" tak to jede tak jak má, ale jak hru vypnu a znovu zapnu, tak je tam vše tak, jak to tam bylo před nastavováním, tudíž veškerá moje nastavení jsou ztracena.
VŠE JSEM DO MSTS INSTALOVAL STYLEM "SPUSTIT JAKO SPRÁVCE" jelikož můj systém je W7 x64.
Nevíte, jak toto vyřešit?
Předem díky.