Open Rails - galerie obrázků a videí

Dan J.

Strojvedoucí
Aby to nebolo len o screenoch autora, a aby si nemyslel že to nikto nejazdí. Tak pridám niečo z prvej časti (zatiaľ len po Frýdlant ) Z pohľadu že sa to odohráva cez víkend, je tam zopár nereálnych vecí, ako manipulák cez víkend, pôvodné consisty radením mimo. Zobrazit přílohu 39667Zobrazit přílohu 39668Zobrazit přílohu 39669Zobrazit přílohu 39670Zobrazit přílohu 39671Zobrazit přílohu 39672Zobrazit přílohu 39673
Ahoj. Mn moc neřeším, asi by tam ani nejel. :) Mašinku jsem dal dle sešiťáku. Jinak řazení tahám z ZelPage i oběhy. Jak dojedeš do Frebštátu, tam je nějaká anomálie a vlak ze zad. koleje od budovy, se rozjede, až jak se rozjedeš ty do Veřovic. Nešlo nic dělat a nepomohla žádná finta co znám. Už mám hotový 2. díl a tan je ještě pestřejší. No a prozradím, že už mám rozepsaný 3., z Ostravy do Lužné coby Pn s ČSD 477, "po studenu".

Dan J.

Strojvedoucí
Velmi zběžná a zatím očesaná ukázka 3. dílu aktivity a posunu v Olomouci a předání vozu ČSD Daad, pro historický vlak do Brna:
A zárověň konec trasy strojvedoucího na mašině IDSC 742. Dále vlak potáhne ČDC 750 a jiný strojvedoucí, v aktivitě samozřejmě hráč pokračuje dále.

Nahoře