Open Rails - galerie obrázků a videí

Dan J.

Strojvedoucí
Tak malá ukázka z tratě 244 a osobáku z roku 1989 Brno - Hrušovany nad Jevišovkou a zpět: Zbyňku, klobouk dolů, to je fakt pecka. Až vyjde veřejně aktualizace, mají se fanoušci vlaků na co těšit.

Os14524_001.jpgOs14524_002.jpgOs14524_003.jpgOs14524_004.jpgOs14524_005.jpgOs14524_006.jpgOs14524_007.jpgOs14524_008.jpgOs14524_009.jpgOs14524_010.jpg
 

Icik

Pomocník strojvedoucího
Dane, ty máš pořád ten starý texture pack. Stáhni si nový. Takhle máš rozmazaný terén a světlé, rezavé koleje, které se Zbyňkovi tolik hnusily.
 

Dan J.

Strojvedoucí
Dane, ty máš pořád ten starý texture pack. Stáhni si nový. Takhle máš rozmazaný terén a světlé, rezavé koleje, které se Zbyňkovi tolik hnusily.
Díky staženo. Doufám, že to nebudu muset jet znova. Mým uloženo, ale doufám, že se mi nestane v Brně co předtím. Ten vlak fakt podruhé nasazený nebyl, Takže něco po Load... :)
 

Meda

Provozní technik
Zdravím
a nedá mi to, abych nereagoval na výše zveřejněná fota ze hry. Mé stařecké oči si u některých nejsou jisté, zda jde o hru nebo reálný provoz. Velký obdiv a díky všem tvůrcům jak tratě, tak i objektů, vozidel i aktivit. Hluboce smekám ..........
 

Dan J.

Strojvedoucí
Funguje, ale pochybui, že v roce 1989 tam byla, možná právě v tom Brně až Brně Horní Heršpice, ale pak už asi na trati směr Jihlava a pak do odbočky směr Krumlov a Hrušovany, o tom silně pochybuji. :)
 

Dan J.

Strojvedoucí
Malá ochutnávka z chystané aktivity na trati BP pro ORCZ. Os 14524 Brno hl.n. - Hrušovany nad Jevišovkou, Os 14525 zpět do Brna.
Ukázka v úseku Moravské Bránice - Hrušovany nad Jevišovkou:

Iciku, prosím tě, koukni, co dělá ten automatický výstup a nástup cestujících. To jsem ti právě psal u aktivity s Kredencem. Naštěstí zde nemá souprava animované dveře a tak se po píšťalce neotevřou fyzicky, jako ve zmíněné aktivitě s Kredencem. Je to hezky vidět na videu v zastávce:
Našiměřice, nebo Břežany, schálně jsem tam dal tabulku s topením a jde vidět, jak má souprava po píšťalce otevřené dveře.

Situace je taková, zabouchnou se vrata, odbaví se vlak, zazní píšťalka a najedno se otevřou dveře s tím, že vystoupl, či nastoupil cetující a vy jedete s otevřenými dveřmi.
 

SoczewHardTrance

Začátečník
Můžeš sem dát pár obrázků v plném rozlišení a s HUD prvky jako třeba jízdní řád pod F10? Nemůžu se zbavit dojmu, že je to díky filtrům rozmazané a neostré. I když takhle to na statickém obrázku vypadá pěkně.
Přesně tak. Obrázky jsou takové, protože při hraní používám Motion Blur, FXAA a v možnostech NVidia mám 8xSGSSAA. Zdobí se za jízdy vlaků. Mohu nahrát obrazovky bez těchto možností, ostřejší...
 

Icik

Pomocník strojvedoucího
Jo, mně se to líbí. Takhle to vypadá fajn. Jaké OR používáš? :)
Znovu opakuji všem, pokud zde komunita dá k dispozici návrhy na nastavení ReShade a více lidí potvrdí, že by to chtěli do OR CZ/SK, tak není problém a já to tam můžu implementovat.
 
Nahoře