Diskuzní fórum XenForo

Dan J.

Strojvedoucí
Tohle forum je skrz na skrz celych 20 let neschopny s takovymi individui razne a rychle zatocit. Je to porad stejne a nechutne.
Bez šance kamaráde, nechápu, ten magor má BAN a opět další SZ. A přesně jsem věděl, že ten labilák je za vším a pokaždé...

Pastrňák! A ano zveřejním, s tím ty hovádko počítej. U tebe je jeden velký problém, že s tebou tatík raději neochcal plot, tak by aspoň udělal dvě užitečné věci. Pohnojil trávník a ty by jsi se nevyskyt. Bo tohle se nemohlo narodit přirozeně. :)
szjp2.jpg
Nevím, jestli mám tohle zapotřebí. :) Tohle je opravdu na chocholouška.

Dan J.

Strojvedoucí
Já jsem ti psal SZ, aby jsi tohle už dávno neřešil. Takto jen přiléváš olej do ohně. Vždyť život nejsou jenom vláčky.
Zbyňku nejde, tohle tady obtěžuje více lidí a proto tady potom pláčeš nad tím, že nikdo nic nedělá, nemodeluje atd... Pochopíš to? Ty sice stavíš trať, ale chyby nehlásíš, netestuješ, tak se vlastně nemáš k čemu připomínkovat a tohle se fakt nedá, Takže ten olej přilévat budu, takhle fakt NE!

Dan J.

Strojvedoucí
Tak proč si blbečka neblokneš?
Protože pak nevidím, co tady ten sráč o mě píše a nelze se bránit. To je blbá strategie, už jsem to kdysi udělal, já věděl prd a upozorňovali mne pak v SZ kolegové. Dokonce i teď mi chodí SZ s podporou a názorem nějak registraci spřísnit. Nevím, proč to nenapíší rovnou sem, napadá mne jen obava z podobných útoků na jejich osobu. Takto mi i spousta uživatelů píše, ať nahlásím, že jim v ORCZ nefunguje to, či ono. Nebo se raději ptají mne, jestli mi to jede, než aby psali přímo Icikovi. Pročpak asi? Tohle s tímhle trollem, co zde jede jeden profil za druhým, je opravdu neúnosné. Když nebudu chtít trollit a urážet, klidně při registraci poskytnu povinně telefonní číslo+adresu pro potřeby admina. Ostatně tohle máte povinné u kdejaké registrace ne eshopech, nebo zahraničních webech. Prostě jinak není obrany. Bohužel. :(

Dan J.

Strojvedoucí
Problém je, že zas založí nový, nový, nový, atd... (vždyť to sám napsal) Chápu, že to není jednoduché, obdivuji práci moderátorú i admina, není určitě jednoduché to kočírovat a bude to i pěkný žrout času. Ale co s tímhle dělat? Tohle se tady poslední dobou opakuje čím dál častěji. A nejde o to, jak napsal Zbyněk, že vláčky nejsou celý život, ale přece nikdo nemá právo sělat tohle. To se na to za chvilku všichni můžem... A troll se bude radovat? To je asi špatně.

Dan J.

Strojvedoucí
Jenže tenhle troll útočí a zasahuje do debat a když si jej nevšímáte, útoky stupňuje. A tak nechutně, že to nejde ani pochopit.

Venny

Průvodčí
No to je jasný, ale vzhledem k tomu, že už má ban, tak tady o tobě z onoho účtu už moc nenapíše, ne? ;)
Jistě že nenapíše - asi. Ale do měsíce bude zpátky pod jiným nickem a zase začne podle podobného klišé: 1/ já chudáček malý, poraďte mi, co mám dělat, 2a/ děláte to všichni blbě, 2b/ všichni jste zlí, když mi nechcete pomoct, 3/ pošlete mi podklady, já budu tvořit skiny (trať, modely, objekty, ladění,...), 4/ já už něco udělal, ale nikdo mě nechápe a nepomáhá, 5/ já jsem něco udělal celé, ale nemám to kam dát, 6/ tahle trať (mašina, aktivita, model, skin..) je na prd, autoři nic neumí, 7/ já brouk Pytlík vám poskytnu veškeré zásadní rady a instrukce, 8/ všichni se proti mě spolčíte a já vás zato vypeskuju (pomluvím, urazím, prokádruju, potáhnu k soudu)... Na pořadí fází a jejich úplnosti až tak nezáleží.
No a nakonec se všechno přehoupne do několika hádek, urážek, vyhrožování starším bráchou, který je větší a má větší svaly a když už jinak nejde, nastoupí zasloužený BAN. A za nějakou dobu se nám zde objeví "nováček", který měsíc deklaruje naprostou neznalost základní práce se simulátorem, principy zásahu do důležitých souborů vozidel, atd. a po nějaké době začne udělovat knížecí rady a zaručené postupy. Přitom je leckomu jasné, že tato figura se tu už objevila vícekrát, zasmrděla, poplivala a zmizela v digitálním vesmíru jak bláznivá kometa.
Za tu dobu, co jsem členem tohoto fóra, se těch nicků vystřídalo "neurekom". Někdy to vypadá, že už se z toho stala vícegenerační záležitost. :(
Osobně

Dan J.

Strojvedoucí
A právě proto volám po přísnějšních podmínkách registrace, tak aby nebylo tak jednoduché být zde zaregistrován pod více jmény, jestli to tedy jde. Zatím se k tomu nikdo nevyjádřil.

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
A o tom to je. O slušnosti. bob57_cz měl podle něčího vkusu příliš nevymáchanou hubu, což ho stálo definitivní BAN a nezabraly ani pokusy jiných o pardon. Ale nikdy nebyl a není podlej. Sice si tu občas čte (možná že už ne), ale rozhodně sem nikdy nelez zadními vrátky pod jiným nickem.

Tom Kanka

Průvodčí
Protože pak nevidím, co tady ten sráč o mě píše a nelze se bránit. ...
Dane já chápu, že je to otravné, ale neřeš to. My, co tě známe už nějakých pár let víme, kde je pravda. Takovému kokůtkovi stejně nezabráníš aby prudil, je to jeho smysl života, a na nic jinýho se nezmůže. Díky jeho mindrákům potřebuje být alespoň nějak vidět, a tím že mu ty míčky vracíš, jen foukáš do ohýnku. Zapni si u něj "Ignorovat", a vůbec s ním neztrácej čas. ;)

Kromě toho, víš co řekl pan Werich? „Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“ :)

Nahoře