Bez šance kamaráde, nechápu, ten magor má BAN a opět další SZ. A přesně jsem věděl, že ten labilák je za vším a pokaždé...Tohle forum je skrz na skrz celych 20 let neschopny s takovymi individui razne a rychle zatocit. Je to porad stejne a nechutne.
Já jsem ti psal SZ, aby jsi tohle už dávno neřešil. Takto jen přiléváš olej do ohně. Vždyť život nejsou jenom vláčky.Nevím, jestli mám tohle zapotřebí.
Zbyňku nejde, tohle tady obtěžuje více lidí a proto tady potom pláčeš nad tím, že nikdo nic nedělá, nemodeluje atd... Pochopíš to? Ty sice stavíš trať, ale chyby nehlásíš, netestuješ, tak se vlastně nemáš k čemu připomínkovat a tohle se fakt nedá, Takže ten olej přilévat budu, takhle fakt NE!Já jsem ti psal SZ, aby jsi tohle už dávno neřešil. Takto jen přiléváš olej do ohně. Vždyť život nejsou jenom vláčky.
Tak proč si blbečka neblokneš?...jestli mám tohle zapotřebí.![]()
Protože pak nevidím, co tady ten sráč o mě píše a nelze se bránit. To je blbá strategie, už jsem to kdysi udělal, já věděl prd a upozorňovali mne pak v SZ kolegové. Dokonce i teď mi chodí SZ s podporou a názorem nějak registraci spřísnit. Nevím, proč to nenapíší rovnou sem, napadá mne jen obava z podobných útoků na jejich osobu. Takto mi i spousta uživatelů píše, ať nahlásím, že jim v ORCZ nefunguje to, či ono. Nebo se raději ptají mne, jestli mi to jede, než aby psali přímo Icikovi. Pročpak asi? Tohle s tímhle trollem, co zde jede jeden profil za druhým, je opravdu neúnosné. Když nebudu chtít trollit a urážet, klidně při registraci poskytnu povinně telefonní číslo+adresu pro potřeby admina. Ostatně tohle máte povinné u kdejaké registrace ne eshopech, nebo zahraničních webech. Prostě jinak není obrany. Bohužel.Tak proč si blbečka neblokneš?
No to je jasný, ale vzhledem k tomu, že už má ban, tak tady o tobě z onoho účtu už moc nenapíše, ne?Protože pak nevidím, co tady ten sráč o mě píše a nelze se bránit.
Jistě že nenapíše - asi. Ale do měsíce bude zpátky pod jiným nickem a zase začne podle podobného klišé: 1/ já chudáček malý, poraďte mi, co mám dělat, 2a/ děláte to všichni blbě, 2b/ všichni jste zlí, když mi nechcete pomoct, 3/ pošlete mi podklady, já budu tvořit skiny (trať, modely, objekty, ladění,...), 4/ já už něco udělal, ale nikdo mě nechápe a nepomáhá, 5/ já jsem něco udělal celé, ale nemám to kam dát, 6/ tahle trať (mašina, aktivita, model, skin..) je na prd, autoři nic neumí, 7/ já brouk Pytlík vám poskytnu veškeré zásadní rady a instrukce, 8/ všichni se proti mě spolčíte a já vás zato vypeskuju (pomluvím, urazím, prokádruju, potáhnu k soudu)... Na pořadí fází a jejich úplnosti až tak nezáleží.No to je jasný, ale vzhledem k tomu, že už má ban, tak tady o tobě z onoho účtu už moc nenapíše, ne?![]()
Dane já chápu, že je to otravné, ale neřeš to. My, co tě známe už nějakých pár let víme, kde je pravda. Takovému kokůtkovi stejně nezabráníš aby prudil, je to jeho smysl života, a na nic jinýho se nezmůže. Díky jeho mindrákům potřebuje být alespoň nějak vidět, a tím že mu ty míčky vracíš, jen foukáš do ohýnku. Zapni si u něj "Ignorovat", a vůbec s ním neztrácej čas.Protože pak nevidím, co tady ten sráč o mě píše a nelze se bránit. ...