Nemám podklady, jinak bych je doplnil už dávno, protože ta padesátka mne tam celkem štvala. Co jsem si natočil video ze stanoviště a podle toho stavěl, všude byla padesátka.Ale 60 km/h je tam už dlouho
Dobrá mapa! Asi aktuálnější, než moje TTP z roku 2014, které jsem našel (příloha pdf). Těch 60, i 55 je tam méně. Asi to postupem času dále vylepšili.Našel jsem jen tohle:
Těch šedesátek tam moc není, ale divím se, že není z Bystřice nad Perštejnem. Tam to poloměrově vyhovuje i na sto dvacet. až před Rozsochy.OpenRailwayMap
OpenRailwayMap - An OpenStreetMap-based project for creating a map of the world's railway infrastructure.www.openrailwaymap.org
Chceš poslat aktuální TTP?Našel jsem si video dva roky staré plus ty mapy s rychlostmi. Je to tam pěkně zamotané, protože někde v jednom směru 50 v opačném 60.
Ale osadil jsem to. Ale podle videa jsem také viděl, že se bavíme o úplně jiné trati. Například Veselíčko mám jenom jako nákladiště s výkolejkami, tak na videu je to plnohodnotná stanice s vjezdovými návěstidly i cesťáky. NMnM a Rožná má už také jiné kolejiště, tedy tímto vznikl takový kočkopes. Ale už to tak nechám, když jsem si dal práci s těmi rychlostníky. Ale ty dvacítky jsem tam nedával, ty dříve nebyly.
Jo a zapomněli jste nahlásit, že vedle vjezdu do Žďáru je také zapomenutá trolej. V tom táhlem oblouku. Když jsem to takto v editoru přepisoval, tak nešly dynamické koleje, dokud se dynatraxem nepřevedly a na tento oblouk jsem asi zapomněl. Tedy nehlásit.
Nerad do vlákna o chybách, ale přesto díky a určitě nejen za sebe. Kočkopes nevadí, ta trať je hezká v simulátoru. A některé ty šedesátky jsou tam už opravdu dlouho, tak se ta reálnost zase o tolik nepřestoupí.Ale osadil jsem to.
Musíš poslat fotku, nemám tušení o čem píšeš. Ano, vlečka není úplná, koleje jsou jen poblíž trati, asi už nebylo sil to tam dokončit, když to vychází tak nevhodně do poloměrů. Ale nic potrhaného tam opravdu není. Dá se tam normálně zajíždět nebo jen odstavit vozy jako kulisa.Tamní vlečka, nebo co to je, má rozbourané a potrhané kolejiště.
To spíš vypadá, že je v mílích za hodinu (113 km/h).Zdravím, v zastávce Radostice směrem na Střelice je rychlostník 70, který ve hře neomezuje rychlost: