Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
A která tam nepatří? Tipnul jsem, že ta co je vedle té vlevo. Ale když už jsem tam byl, naštěstí v editoru MSTS, tak na mne problikla textura náspu ve dvou místech a zjistil jsem, že mám duplicitně na dvou místech dva náspy v sobě. Tohle v TSRE5 je neviditelné. I proto všechny modely pod kolejemi označuji jako Terenní objekt i když v Openrails je to jedno. V MSTS editoru to ale hned praští do očí, že jsou koleje jen ve štěrku. a tak jsem už odhalil hodně duplicitních náspů i když nechápu, jak jsem toho docílil tak přesně v sobě. Jedině zakopnout v TSRE5 o ctrl C a ctrl V.

ML636

Signalista
Na lokálce 256, cca kilometr 72, po pravé straně trati směrem na Věžnou - zaparkované auto poletuje tak metr nad zemí. :cool:

A když už jsem na 256, napadlo mě znovu zkusit poptat "mini bonus" v podobě doplnění těch 60 km/h úseků, je to docela dost kilometrů tratě, ale polohy nevím, nejezdím tam. Ale 60 km/h je tam už dlouho, takže by ani nevzala za své originalita. Může být? :)

ML636

Signalista
Můžu rozhodit sítě a zkusit se doptat na přesná místa, nebo sehnat tabulky. Jaký je maximální termín, aby se stihlo do aktualizace?

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Našel jsem jen tohle:
Těch šedesátek tam moc není, ale divím se, že není z Bystřice nad Perštejnem. Tam to poloměrově vyhovuje i na sto dvacet. až před Rozsochy.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Dane, já nemohu najít ani to místo, odkud jsi fotil. Ale všechny rovinky, které přechází do levého oblouku jsou na této trati se správným indexem 2, tedy tam zobrazená trolej být nemůže.

Dan J.

Strojvedoucí
Je to v tom lesíku, však na TM máš kilometry a trolej tam vidíš. Nevím, jak jinak to vyfotit.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Ale právě, že tam je v editoru vše v pořádku. Zkusím ještě MSTS, ale až zjistím, jak editor otevřít na monitoru 2k. A ty to víš také. :)

ML636

Signalista
Našel jsem jen tohle:
Těch šedesátek tam moc není, ale divím se, že není z Bystřice nad Perštejnem. Tam to poloměrově vyhovuje i na sto dvacet. až před Rozsochy.
Dobrá mapa! Asi aktuálnější, než moje TTP z roku 2014, které jsem našel (příloha pdf). Těch 60, i 55 je tam méně. Asi to postupem času dále vylepšili.
No, uvidíme, asi by to bylo pěkné trochu zrychlit, ale jestli se Ti nebude chtít sázet tam to množství rychlostníků... Myslel jsem, že ty úseky jsou souvislejší a rychlostníků tím pádem méně. :rolleyes: Ještě je tu video ze stanoviště Sp Pernštejn, je 4 roky staré. Tam by to mělo být také vidět, i když jen jedním směrem.

Přílohy

• 325A_06a.pdf
    152.2 KB · Zobrazeno: 0

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Našel jsem si video dva roky staré plus ty mapy s rychlostmi. Je to tam pěkně zamotané, protože někde v jednom směru 50 v opačném 60.
Ale osadil jsem to. Ale podle videa jsem také viděl, že se bavíme o úplně jiné trati. Například Veselíčko mám jenom jako nákladiště s výkolejkami, tak na videu je to plnohodnotná stanice s vjezdovými návěstidly i cesťáky. NMnM a Rožná má už také jiné kolejiště, tedy tímto vznikl takový kočkopes. Ale už to tak nechám, když jsem si dal práci s těmi rychlostníky. Ale ty dvacítky jsem tam nedával, ty dříve nebyly.

Jo a zapomněli jste nahlásit, že vedle vjezdu do Žďáru je také zapomenutá trolej. V tom táhlem oblouku. Když jsem to takto v editoru přepisoval, tak nešly dynamické koleje, dokud se dynatraxem nepřevedly a na tento oblouk jsem asi zapomněl. Tedy nehlásit.

kubabe

Začátečník
Našel jsem si video dva roky staré plus ty mapy s rychlostmi. Je to tam pěkně zamotané, protože někde v jednom směru 50 v opačném 60.
Ale osadil jsem to. Ale podle videa jsem také viděl, že se bavíme o úplně jiné trati. Například Veselíčko mám jenom jako nákladiště s výkolejkami, tak na videu je to plnohodnotná stanice s vjezdovými návěstidly i cesťáky. NMnM a Rožná má už také jiné kolejiště, tedy tímto vznikl takový kočkopes. Ale už to tak nechám, když jsem si dal práci s těmi rychlostníky. Ale ty dvacítky jsem tam nedával, ty dříve nebyly.

Jo a zapomněli jste nahlásit, že vedle vjezdu do Žďáru je také zapomenutá trolej. V tom táhlem oblouku. Když jsem to takto v editoru přepisoval, tak nešly dynamické koleje, dokud se dynatraxem nepřevedly a na tento oblouk jsem asi zapomněl. Tedy nehlásit.
Chceš poslat aktuální TTP?

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Tamní vlečka, nebo co to je, má rozbourané a potrhané kolejiště.
Musíš poslat fotku, nemám tušení o čem píšeš. Ano, vlečka není úplná, koleje jsou jen poblíž trati, asi už nebylo sil to tam dokončit, když to vychází tak nevhodně do poloměrů. Ale nic potrhaného tam opravdu není. Dá se tam normálně zajíždět nebo jen odstavit vozy jako kulisa.

nytek23

Začátečník
Zdravím, v zastávce Radostice směrem na Střelice je rychlostník 70, který ve hře neomezuje rychlost:

bp4.jpg

Nahoře