Mazanie zložky pri Updatu v Open Rails

Delay

Signalista
Ahojte od kedy vyšiel pomerne velky update na Open Rails kde boli čistené kody a podobne tak mi vždy pri update na novú verziu vymaže celý Open Rails... :) nerozumiem prečo ... nejaké skúsenosti? Robí to aj Vám? Fakt sa mi nechce pokaždé odinštalovať a nainštalovať OR nanovo...
 

Milan Vašata

Cestující
Dělá mi to totéž, updater se ke konci zasekl a přišla hláška, že nelze updatovat soubor, který již existuje?! A to jsem měl X 2946.
 

Delay

Signalista
Jo presne. nechápem čo tam zase s tým updatom porobili ... dneska som aktualizoval na x2949 a hláška to isté čo včera. Odinštaloval som nainštaloval na novo a aktualizoval to prebehlo v pohode. Už vidím ked výde dalšia aktualizácia tak to spraví to isté.
 

Gr4Sp

Posunovač
Robí to aj mne a vcelku pravideľne. Zvyčajne 1-2 aktualizácie, čo sú ponúkané priamo v OR, zvládne nainštalovať bez problémov. Potom povedzme tretia urobí presne to isté čo vám. A myslím si, že to nieje konkrétnymi aktualizáciami, pretože keď updatovací proces zreprodukujem, zrazu to ide. A niekedy o pár dní už opäť nie.
 

mmouka

Hradlař
Mě veškeré aktualizace se stahují bez problému a také instalace je v pořádku.
podle mě je důležité aby vám tam zůstávala na disku kde máte OR i složka " Open Rails Updater Temporary Files "

jinak dnešní update na v. X2951 taky OK
 

Delay

Signalista
NO tú mám :) na tom istom disku nechápem že čo mam spraviť... ked nainštalujem na novo verziu 1.0 a aktualizujem ju tak to ide v pohode no dalšia aktualizácia už je error...
 

Miran

Moderátor
Správce
Mě veškeré aktualizace se stahují bez problému a také instalace je v pořádku.
podle mě je důležité aby vám tam zůstávala na disku kde máte OR i složka " Open Rails Updater Temporary Files "

jinak dnešní update na v. X2951 taky OK
No tak já tam žádnou takovou složku " Open Rails Updater Temporary Files " nemám. Jde jen o to zda se tam nevytváří během aktualizace (název by tomu i odpovídal) a po úspěšné aktualizaci se smaže. Její zachování by naopak podle mne svědčilo o chybě při aktualizaci. Já bych asi zkusil tu složku naopak smazat nebo přesunout jinam.

Aktualizace 2951 u mne na W7 naprosto v pohodě. Že by tam páchaly nějaké alotrie W8 (W8.1)?
 

Tax

Moderátor
Správce
No tak já tam žádnou takovou složku " Open Rails Updater Temporary Files " nemám. Jde jen o to zda se tam nevytváří během aktualizace (název by tomu i odpovídal) a po úspěšné aktualizaci se smaže.
Rovnako ani ja tam takú zložku nemám. Tvoja hypotéza je správna. Keď sa akýkoľvek SW nainštaluje bez chyby, dočasný adresár je inštalátorom zmazaný pretože je nepotrebný. V tom okamžiku ako sa v dočasnom adresári nachádza súbor ktorý inštalátor nepozná, dočasný adresár ostane zachovaný.
 

mmouka

Hradlař
je pravda, že tam zůstaly soubory s předvčerejším datem, jinak v adresáři tratě mám aktuální soubory ze včerejška odpoledne
 

Delay

Signalista
Takže som prišiel nato ako chybu odstraniť zo zložky treba odstraniť priečinok " UPDATEDIRTY" a " UPDATESTORAGE " vymazal som to a update prebehol v poriadku. Snáď vám to pomôže :)
 

Harajen

Začátečník
Pokud aktualizuješ experimentální verze ze stránek OR, je nejjednodušší si stáhnout přímo ze stránky aktuální instalátor a spustit ho. Cestu si najde sám a vše proběhne bez problémů.
 
Nahoře