Problém při instalaci Jackových zvuků mlok a dlok (o heslo nejde)

vratikkt

Začátečník
Zdravím. Problém se jeví tak, původně jsem chtěl ten instalátor otevřít jestli bude fungovat mám win 8.1 ale než se spustí tak naskočí chyba, že to chce novou kopii. Zkusil jsem dát doporučené nastavení, ale to taky nešlo. Jackovi jsem už psal o tom problému jestli by to nešlo udělat aktulizovat nebo poslat zaheslovaný archiv ale win 8 nemá a na archiv je to moc velký. Ještě napsal, že se s tím nesetkal. Proto zde píšu jestli taky někdo nemá takový problém a zde je nějaké řešení.
 

Plexi

Signalista
Občas se mi to stává. Někdy to pomůže stáhnout znova, někdy to může trvat nevím jak dlouho, než se to podaří nainstalovat.
 

vratikkt

Začátečník
Stahovat znovu nepomohlo. Jestli je to dělaný na win XP tak se asi nedivím, že to tu chybu u win 8 dělá.
 

dvacka

Průvodčí
Teď jsem přetahoval z externího HDD do MSTS trať 310 a zjistil jsem, že zálohu mám na verzi 3, takže jsem šel na Jackovi stránky, abych si stáhl nové aktualizace a hází mi to stále tu chybu, jakou píšeš tady...Takže tato chyba není jen u zvuků. Nevím, čím to může být. Chtěl jsem dnes opravit aktivitu a jaksi se nedá nic dělat.
 

vratikkt

Začátečník
No někdo mi řekl, že tu chybu už dělaly visty a já mám 8.1 zajímavé prostě některé počítače to neumí otevřít.
 

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Na WIN 8 přece MSTS nefunguje. Když jsem si koupil nový notebook s tímto systémem, tak po spuštění MSTS jsem měl grafickou mozaiku, jak tady už hodně uživatelů řešilo. Po aktualizaci na win10 už MSTS normálně spustím. Ale u grafiky GeForce jsou nějaké problémy. U grafiky AMD na stolním počítači s Desítkami po úpravách dle vlákna na tomto fóru o Win10, MSTS šlape jak hodiny.
 
Nahoře