Zamračené 749 v TS2016

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Protože máte všichni jistě chvalitebná vysvědčení, zasloužíte si malilinký dárek i do svojí oblíbené hry :) Kdo má zájem, první soukromá zamračená je na vašich oblíbených stránkách. Jedná se samozřejmě jen o repaint, musíte mít stažený i základní balík s lokomotivami 749. Reklamní obrázek zde:
IDS749.jpg

Model opět zčásti využívá upravené textury z MsTS, které tentokrát připravil Lukyn_cz a pro TS201x upravil Roman. Přejeme vám pěknou zábavu.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Abychom z odpadu udělali opět vlákno co se týká zamračených z TS201x a jejich eventuálnímu převedení do OR - za mě rozhodně ano. ALE - po havárii NTB v červenci mám sice díky Taxovi nový (díky!), ale nemám stále v provozu spoustu programů a hlavně nemám nainstalovaný program pro tvorbu modelů. Kabinu i několik zamračených už exportovaných do OR mám, ale kabina je neanimovaná a na několika místech se lámou polygony a lomí světlo. Až přijde jejich čas tak se v OR snad objeví. Zatím tedy jen obrázky a nechtějte prosím vědět kdy. Lokomotivy jsou samozřejmě VELICE polygonově náročné, stejně jako samotná 3D kabina.

01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
 

Slowhand97

Začátečník
Trošku to tu oživím otázkou. Pikku pokračujete s konvertováním 749 z RW do OR jako už předtím Hektora, nebo ne ?
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Opět nemám NTB, ale zato mám kupu starostí, se kterými mi bohužel nikdo z vás nepomůže. Takže až bude lepší konstelace hvězd tak možná, zatím to vypadá velice špatně s celou tvorbou.
 

Tax

Moderátor
Správce
Konečne poriadna mašina v TS :p Ešte tak modrého a červeného hektora, čmely, karkule ... a nejakú tú parničku a TS 201xxx bude spôsobilý :p :D Teda ešte odstrániť to logo KŽC z boku a bude to nazoaj cool ;)
 

Roman

Pokladník
No právě ta retro s hvězdou ho už nemá . I tabulky jsem dal tam, kde myslím původně byly :) . Tedy dle fotek, co jsem dohledal :)

A ještě jeden retro snímek s 80 let a jízda na Ramzovou s rychlíkem :)

20170201222047_1.jpg
 

dem

Strojvedoucí
Ja tam žiadne nevidím :) Možno máš na mysli tú mašinu o poschodie vyššie :)
 

Tax

Moderátor
Správce
@Roman: Ak je to retro mašina tak OK, ale keď ČSD tak by mala mať závesky. Je to veľký problém pridať ich?
 

Roman

Pokladník
Není. Samozřejmě, že některé modely je mají, ale zrovna jsem je dal pryč, jelikož KŽC je nemá :). Vůbec jsem si to v tom omalovánkovém opojení neuvědomil :)
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Abyste si měli s čím v neděli hrát, nachystali jsme vám s Romanem slibovanou ČSD zamračenou. Moc hezky se vyjímá na trati Hanušovice - Jeseník nebo na trati ZSR170. Ovšem moc jí to sluší vlastně kdekoliv. Stahujte na známých stránkách, chyby a postřehy hlaste na patřičná místa, kde s nimi bude řádně naloženo :)
A protože reklamy není nikdy dost, nějaký ten obrázek navíc jistě potěší:

zamracaCSD01.jpg
 

latich

Pokladník
Zdravím,po nainstalování zjištěny tyto chyby: nefunkční měřící přístroje,nefunkční venkovní světla,hustý dým s výfuku.Jinak je model povedený.S pozdravem L.T.
 
Nahoře