Vagóny pro Train Simulator

Stary

Administrátor
Správce
Vagóny pro Train Simulator:

ZSSKC Eas 228, Es Ua-x pack, Zas_pack, Kank_cargo_pack, Bdghmeer Bdgmee, Eanos pack
http://modely-msts.cz/voznerw.html

ČSD vagony Ce, ČSD vagon Dsd, ČSD vagon Rj, ČSD vagon Vsr, ČSD vagon Zsr, ČSD vagon Ztrc, ČD vagon Bdmpee, ČD vagon Falls/Wap, ČD, ČDC a Viamont vagon Faccs/Sas, ČD vagon Da-k, ČSD vagon Vtdr, ČSD vagon Vtr
http://pikku.msts.cz/railsim.html

ČD vagon Da-k, CZ_D_na-vozy-pack, ČD_Aee_Bee_Pack 1.0, ČD_Aee_001, CSD Dvojcka+osobni vozy pack. 1.0, CZ_SK_os-vozy-pack v200_230913, MÁV Ame Bme pack 1.0, Osobní vozy ČD Y/B a další 0.1, ZSSK Bdteer 1.0, ZSSK Bmpeer a Bdmpeer 1.0
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/dl/category/9-nakladni-vozy
http://railworks.ofpmafia.eu/index.php/dl/category/10-osobni-vozy
http://duuso.demmsts.sk/rw.htm
 

dem

Strojvedoucí
Modelovo sú pekné, ale pobabrané mapovanie na všetkých vozoch. Tie čo sú free do TS odo mňa , alebo od Bladeho sú kvalitnejšie.

A v prvom poste by možno stálo zato upraviť link na http://demmsts.eu/rw.htm
 

Tax

Moderátor
Správce
@E499_2002 : Hlavne že sú za úplatu. Neviem koľko je 15 Lei, ale našinec nie je nastavený na to aby platil, najmä nie za to čo nepotrebuje
 

kiski

Skladník
Tie modely vozňov nie sú vôbec špatné. Modelovo na úrovni, zvuky majú vynikajúce, ale je pravda, že to mapovanie je hlavne na exteriéri trochu mimo, markantné je to okolo dverí. Naopak, interiér je veľmi pekný. Kto nechce vyhadzovať zato peniaze (3,25€ je naozaj tragická suma), tak nech sa popozerá po najznámejšom úložisku... tam som ich videl.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Po krátké době zase jedna maličkost pro fanoušky ČSD. V ORTS čeká stále na zveřejnění, ale kdo má TS2020 tak se může projet už teď. Vůz řady M/Hks pro přepravu zvířat je ke stažení na známých stránkách. Voli nejsou součástí downloadu, račte si dodat vlastní.
TS2020_M2vag.jpg
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Díky Damovi máte možnost užít si soupravu Elektrizace železnic nejen v MsTS a ORTS, ale i v TS2020. Tato není úplná, ale to myslím vůbec nevadí. V čele tohohle vlaku se dobře bude vyjímat i Norek. Pokud budete mít jakékoli dotazy k balíčku, směřujte je prosím na autora konvertu , TS2020 sice vlastním, ale nemám ho nainstalovaný.
TS2020_EZPack.jpg
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Sice už to ani mě, ani @Damo nebaví (i proto je v posledním balíku zabalená rovnou celá nesourodá dvojice), ale nakonec se povedlo přeci jen ( po ORTS a TRS) zveřejnit historické vozy i pro TS2020. Vzhledem k tomu, že v současnosti TS2020 nemám nainstalovaný, nejsem schopen nijak balík zkontrolovat. V případě chyb či případných abnormalit mě (případně rovnou @Damo ) neváhejte oslovit. Dva screeny pro ilustraci následují.
RetroKomboTS.jpg
RvTS2020.jpg
 

Rulda

Cestující
Nevíte kde se dá stáhnout toto béčko na kterém je brněnský expres měl by být zelený mohl byste mi sem dát odkaz
 
Nahoře