Tvorba Daniel Marek

Daniel Marek

Posunovač
Bude vadit, že ji mám ve špinavějším najbrtu? :D :) Ještě je tu možnost vymodelovat 755 001 ŽSR, ale jelikož mám rozkopanou 714, tak to hned tak nebude
 

Petros

Začátečník
Daniel Marek konečně něco dodělej do zdárného konce a pak se starej o další.Vždy to skončí u 50% a hned chceš dělat další :( Raději dělej něco třeba měsíc ale kvalitně než.....
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Ahoj, budou, jen co vyřeším nové FG, dvě mašiny v jednom souboru (753+753.7 s alfou) je pitomost.
Proč pitomost? Záleží na mapování. Pokud jsi napsal „souboru” místo „adresáři”, tak v jednom adresáři můžeš mít třeba 50 mašin za podmínky správného pojmenování souborů. Naopak dochází ke kolizím, pokud jsou v různých adresářích stejnojmenné modely.
FG?? Ne FA?
 

Daniel Marek

Posunovač
Tak po delší době opět pár novinek, dokončení (tedy respektive předělání) 754 023 se ujal Adam Havrda, KDS je na tom s kvalitou textur špatně.. :( Já nyní pracuji na něčem úplně novém, co v Msts ještě není, a tím je skin TSS 753 784, Ta je zatím hotova tak z 50%, ale snad bude brzy brouzdat po vašich kolejích. :)
tss.jpg
 

Plexi

Signalista
Ahoj, prosimtě, neplánuješ taky udělat nějákého AWaTara? Byl by fajn, docela by se hodil ;) Ani to nutně nemusí být Honda, třeba i kocour :) Na TSS-ku se taky moc těším :)
 
Nahoře