Dieselové lokomotivy ČKD pro TS201x

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Vážení přátelé, na známých stránkách jsou ke stažení nějaké novinky pro oba rozchody vašeho TS201x. Nejprve nějaké obrázky pro ilustraci:

1435mm 701 776-7
01.jpg

760mm Tu29.012
02.jpg

A teď si užijte další páteční download :) Jízda je trochu divoká, ale když jsem to zvládnul já .... Nezapomeňte před jízdou povolit ruční brzdu :D
 

motorak28

Cestující
Super mašinky. Prasátka mám moc rád, ale jak se na klávesnici ovládá řadící páka? Předem děkuji za odpovědi.
 

motorak28

Cestující
Chtěl bych se zeptat, jak se vypíná motor, protože, jak je psáno v read me klávesou "Z" se motor NEVYPNE!!!
 

Roman

Pokladník
Je to možné. Jelikož se jedná v podstatě o bateverzi, není řešeno hodně věcí. Když to shrnu, požadavek na funkci vypnutí nebyl zadán a z mé strany to nebylo řešeno. Je to důsledek paskvilu, který vznik dodatečným vložením skriptovaného řazení jízdních stupňů které původně nemělo být veřejné. Plánován byl default, kde by funkce vypnutí motoru byla funkční.
Je pravda, že ani já netuším, jak se motor u puklíka vypíná. Animované tlačítko je dle mně dostupných informací starter a takto je to zrovozněno ;). Tak nějak ani není v plánu to řešit. Nebaví mě to skriptovat a není ani čas. Berte co je :) .
Readme sepisoval Honza.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Díky spolupráci Kadra, Romana a za malinkého přispění mé osoby můžete oživit svůj vozový park upraveným modelem posunovací lokomotivy 701 s mechanickým řazením. Za zmínku stojí zcela nové zvuky, které umocní váš zážitek z jízdy. Kromě upraveného původního modelu je ke stažení i repaint na vozidlo dopravce Zababa s.r.o. v atraktivním oranžovomodrém zbarvení. Původní model 701 776 prosím smažte.
A protože reklamy není opravdu nikdy dost, nějaký ten obrázek k tomu:
01.jpg
02.jpg


Pokud budete chtít vypnout motor, zkuste rozjet zabržděnou loko
:)
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
To není dobrý nápad, to bude ovládání za trest. Při ovládání stroje v simu chybí zpětná vazba a citlivost.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Já to pochopil, spíš jsem se k tomu vyjadřoval protože mi to nepřišlo rozumné implementovat do TS201x i kdyby to byla pravda :)
 
Nahoře