Aktivity pro OR Dan J.

Dan J.

Strojvedoucí
Tak ani omylem, závěr brzdy Shift+Insert u 843 laděné pro OR nefunguje. Stále při zabrždění, v brzdách 0.

Honzík 471070

Cestující
Tak to mám asi ladění pro msts. Já jel s 843.014 Pardubice - Stará Paka a brzdila mi. Stahoval jsem ji před nějakou dobou a jaké ladění tam mám si už nepamatuji. A pokud pro nějakou řadu neexistuje zatím ladění ORCZ, tak mi stačí, když to nějak jede...

Dan J.

Strojvedoucí
Josef V. naladil 843+043+943 pro OR, nevím, jak jedou řídící vozy, ale zatím je průser v té brzdě u 854 a 843.

Martin S.

Hradlař
Co jsem odpozoroval, tak s ní lze zacházet normálně až poté, co rychlobrzdou snížíš tlak pod 5,0 barů. Pak už fungují vsechny polohy tak, jak mají. Ale jen do doby, než tam nafoukáš zpátky 5,0 barů. Ale ideál to není, no... :D

Venny

Průvodčí
V 843 / 854 byly problémy i s přestupy do řídících vozidel 943 / 954. K přestupu sice došlo, ale kabina byla stále orientována v původním směru jízdy.

Dan J.

Strojvedoucí
R1272_act_v1.jpg

V této aktivitě povezete v letní nedělní den rychlík z Pardubic do Liberce. V aktivitě zatím jen do Staré Paky. S tímto spojem jsem jezdil coby cestující, právě v neděli z Pardubic do Hradce Králové, než jej nahradila soukromá společnost ARRIVA. Pardubice jsou zatím v betaverzi, jak budou dostavěny, bude se upravovat i začátek aktivity.​

Přeji příjemnou a ničím nerušenou jízdu.
Dan J.​

Více ZDE

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Jezdí v neděli na trati Jaroměř - Starkoč - Náchod - Meziměstí manipuláky a nákladní vlaky, nebo je mrtvo?

Krm

Začátečník
Ahoj.
Jezdí v neděli na trati Jaroměř - Starkoč - Náchod - Meziměstí manipuláky a nákladní vlaky, nebo je mrtvo?
Osobně si dovolím tipnout, že v neděli ti nepojede nakladniho vůbec nic po těch tratích. Možna nějake obilí z Česke Skalice. Jezdí ještě uhlí do Trutnova, teď posledni cca rok, pul roku to vozí SD. Ale to jezdí v noci a nevim jestli v neděli. Ze Starkoče na Nachod a dal je podle mě uplně mrtvo. Max manipulak v pracovni dny. Až pujdu do prace kouknu ti přesně.

Dan J.

Strojvedoucí
Chlapi, chtěl bych se zeptat. Může v Jaroměři po zastavení a výstupu cestujících, vyjet vlak za výhybku hned za 1. nástupištěm a kolem budovy sunout do depa?
dotaz.jpg

Nahoře