Honzík 471070
Cestující
Minimálně u 843, aby jela v ORCZ, tak musíš vypnout tlačítko závěru Shift+Insert. Pak brzdí použitelně.
Chtěl jsem si to stáhnout ale ukazuje , že došlo k chybě. Soubor nebyl nalezen.Ahoj, tak první počin pro trať 042, je venku. Jde o klasický motorový vlak s MV 810 + BDtax z Hradce Králové do Jičína, v létě roku 2018.
Zobrazit přílohu 40751
Více ZDE
Osobně si dovolím tipnout, že v neděli ti nepojede nakladniho vůbec nic po těch tratích. Možna nějake obilí z Česke Skalice. Jezdí ještě uhlí do Trutnova, teď posledni cca rok, pul roku to vozí SD. Ale to jezdí v noci a nevim jestli v neděli. Ze Starkoče na Nachod a dal je podle mě uplně mrtvo. Max manipulak v pracovni dny. Až pujdu do prace kouknu ti přesně.Ahoj.
Jezdí v neděli na trati Jaroměř - Starkoč - Náchod - Meziměstí manipuláky a nákladní vlaky, nebo je mrtvo?
No může, ale počkej až fakt všichni vylezou, a hlásit! Hlásit!Chlapi, chtěl bych se zeptat. Může v Jaroměři po zastavení a výstupu cestujících, vyjet vlak za výhybku hned za 1. nástupištěm a kolem budovy sunout do depa?
Konečně jsem si taky zahrál.Ahoj, tak první počin pro trať 042, je venku. Jde o klasický motorový vlak s MV 810 + BDtax z Hradce Králové do Jičína, v létě roku 2018.
Zobrazit přílohu 40751
Více ZDE
Jsou "umělý", ať si trhnou...Konečně jsem si taky zahrál.Minutu a půl zpoždění. To snad paxíkům vadit nebude.
Zobrazit přílohu 40963