Koukni o stránku zpět, jse o historický vlak z vinobraní, se zajištěným chlastacím servisem ve vlaku a okliky nikomu nevadí.Ze Znojma do Tábora?
Jakožto autor zde uvedeného skinu na screenu můžu upřímně napsat, že se skin ven určitě nechystá a ani v brzké době chystat nebude. Jednak nároky na kvalitu už jsou trošku jinde a druhak je tu mnohem více zdatnějších skinařů..Tak jsem zase o kousek dál a zatím to vypadá, že vše jede korektně:
Zobrazit přílohu 28646
No a když už se "mrcasím" s touhle aktivitou... Napdá mně, trochu rejpnout...Když už nic, tak fakt chybí do souprav 943jka v najbrtu a vím, že je komplet hotová. Nevím, kdo ji skinoval, už si to fakt nepamatuju, ale když už mám vydávat takovéhle aktivity, co kdyby autor skinu vyšel vstříc a pustil tu 943jku ven? Jen takové popíchbutí...
Zobrazit přílohu 28647
Brejle, a tramvaje typu X6X v najbrtech nahradím, těch je jak sr..ek, ale do souprav 843+043 tam se nedá nacpat nic a nic ani není, jen ten krémovo červený do Vrbama. Tak co na to autor skinu...?
Jako vtip dobrý a teď tu druhou o karkulceJakožto autor zde uvedeného skinu na screenu můžu upřímně napsat, že se skin ven určitě nechystá a ani v brzké době chystat nebude. Jednak nároky na kvalitu už jsou trošku jinde a druhak je tu mnohem více zdatnějších skinařů..
A další věc když už tu jak autor aktivit(y) píše taky si dovolím taky jedno takové malé popíchnutí.. Když už věnuje tolik času tvořením aktivit a kolikrát i vytvářením skinů vozů z dob minulých, tak mu určitě nic nebrání v tom až to situace dovolí nějaký ŘV vůz buďto sám nafotit nebo někoho oslovit o pořízení fotodokumentace a nějaký kousek sám naskinovat.
Jo fotky dělal DeadFish.. A co??Já tě nechci obviňovat, že né, buď jsi si změnil nick, nebo se pletu možná a pletu a to se potom omlpuvám. A víš jak to poznám? Kdo dělal fotky na tenhle skin 943? To totiž vím 100%.
A nic... Jen jsem chtěl vědět, jestli jsi to dělal ty, nebo se tu někdo za autora vydává. Takže za tohle se omlouvám.Jo fotky dělal DeadFish.. A co??
Když myslíte že to na uložto bude brát Vám to nebudu k těmto skinům i modelům má přístup opravdu jen hrstka lidí a ty můžu napočítat na prstech jedné ruky..No protože se s tím prsí vláčkař na YT, asi se bude 025-9 v najbrtu i s neveřejnou kabinou povalovat někde na uložto.