ZdravímAhoj, prosím, co tahávalo nákladní vlaky Pn, Mn v roce 1989 mezi:
Krnovem - Glucholazy - Jeseník - Hanušovice - Šumper - Olomouc?
A prosím, co sloužilo v Hanušovicích na posunu? Zatím jsem tam práskl malého hektora.
Dane, zadej tohle
ZdravímAhoj, prosím, co tahávalo nákladní vlaky Pn, Mn v roce 1989 mezi:
Krnovem - Glucholazy - Jeseník - Hanušovice - Šumper - Olomouc?
A prosím, co sloužilo v Hanušovicích na posunu? Zatím jsem tam práskl malého hektora.
Jen malá oplátka za krásnou poštuDíky za odpověď i Bobovi57, který mi na mejla poslal mnoho dalších důležitých informací.
Ještě mne napadla jedna věc, co pomhala v prvopočátcích OR ještě před vznikem Monogame. Udělej co jsem psal, pak uloř a nahrej aktivitu, Ale mám velké obavy, že s tímhle co máš za sestavu, neprojedeš ani Bčeclaví a o Brně nebudu raději ani moc mluvit... Tahle aktivita je hodně náročná, jak kvůli délce trasy, tak počtu traffic a obsazeností stanic.Vše asi 4x vyzkoušeno. Bez reakce. Neproudil vzduch v potrubí...
Jedu na OR CZ&SK 1.4. a jsem už před Hradcem Králové. Zatím jsem na žádný další problém nenarazil...Ještě mne napadla jedna věc, co pomhala v prvopočátcích OR ještě před vznikem Monogame. Udělej co jsem psal, pak uloř a nahrej aktivitu, Ale mám velké obavy, že s tímhle co máš za sestavu, neprojedeš ani Bčeclaví a o Brně nebudu raději ani moc mluvit... Tahle aktivita je hodně náročná, jak kvůli délce trasy, tak počtu traffic a obsazeností stanic.