Zdravím
a prosím o radu :
Vytvořil jsem jednoduchou aktivitu a ve stanici chci nadefinovat stojící soupravu jako traffic.
Souprava je ve složení : přívěšák 010, servis 4 3x, přívěšák 010 2x.
Vytvořím trasu na staniční koleji. Traffic vložím v editoru (používám editor MSTS) do hry, nastavím mu start.
Přijedu do stanice a nastanou tyto případy :
Vytvořená trasa je krátká = traffic se nezobrazí.
Do trasy vložím WP 3XXXX, aby traffic stál po určenou dobu :
WP je blízko začátku trasy = traffic se nezobrazí.
WP je u konce trasy a pak nastává problém, který potřebuji řešit :
Traffic se rozjede .........
Rozjede se i s použitím Servisu 2, který jsem vložil jako první vozidlo trafficu. Rovněz nepomohlo nastavení výkonu a rychlosti soupravy trafficu na 0.
Dá se v editoru MSTS nějak na koleji zobrazit souprava trafficu (hlavně její délka) ?
Zadal jsem traffic jen 810, kde se dá odhadnout jeho délka, vložil WP 3XXXX a vše OK.
a prosím o radu :
Vytvořil jsem jednoduchou aktivitu a ve stanici chci nadefinovat stojící soupravu jako traffic.
Souprava je ve složení : přívěšák 010, servis 4 3x, přívěšák 010 2x.
Vytvořím trasu na staniční koleji. Traffic vložím v editoru (používám editor MSTS) do hry, nastavím mu start.
Přijedu do stanice a nastanou tyto případy :
Vytvořená trasa je krátká = traffic se nezobrazí.
Do trasy vložím WP 3XXXX, aby traffic stál po určenou dobu :
WP je blízko začátku trasy = traffic se nezobrazí.
WP je u konce trasy a pak nastává problém, který potřebuji řešit :
Traffic se rozjede .........
Rozjede se i s použitím Servisu 2, který jsem vložil jako první vozidlo trafficu. Rovněz nepomohlo nastavení výkonu a rychlosti soupravy trafficu na 0.
Dá se v editoru MSTS nějak na koleji zobrazit souprava trafficu (hlavně její délka) ?
Zadal jsem traffic jen 810, kde se dá odhadnout jeho délka, vložil WP 3XXXX a vše OK.