Train Driver 2

Tatar

Začátečník
Musím uznat že hra vypadá sakra luxusně, ale je škoda že mi hází Fatal errory při spouštění hry. Bohužel je to tak pekelný problém, že ani na fórumu hry s tím nikdo nemá zkušenosti. Ale i tak přeju autorům hry, aby s tím pokračovali, protože tahle hra má budoucnost.

Plexi

Signalista
Poradil by mi prosím někdo, kdo jezdí v TD2? Na přechodu mezi scenériemi se mi celkem často stává, že se hra na chvíli sekne, pak se načítá a nakonec vyhodí hlášku o tom, že jsem vykolejil vlak, protože koleje skončily, doslova "You have crashed the train. Tracks have ended." Rychlost jsem ani v jednom případě nepřekročil. Nevíte prosím, co s tím?

m61

Pokladník
Train Driver 2 - Oznámení o vydání na Steamu – zdarma ke hraní
Polský železniční simulátor zaměřený na multiplayer a realismus. Vžijte se do role strojvedoucího, řídící věrně odvzorované vlaky, nebo se staňte výpravčím, který řídí dopravu a obsluhuje ZZ ve stanici. Spolupracujte online, tvořte svoje stanice v editoru a přidejte se k železničním nadšencům!

Poznejte polskou železnici jako nikdy předtím!

Vítejte v Train Driver 2, jedinečném polském železničním simulátoru vytvořeném nadšenci pro nadšence, který vás zavede do samého srdce dynamického světa železnic. Je navržen s ohledem na online hru více hráčů a umožňuje vám převzít jednu ze dvou klíčových rolí: Strojvedoucího řídícího vlak, nebo Výpravčího, který zajišťuje organizaci složitého provozu ve stanicích a dopravnách.Vyzkoušejte si opravdovou spolupráci, kdy činnost službu konajícího výpravčího přímo ovlivňuje práci strojvedoucího a plynulost provozu závisí na vaší koordinaci.

Simulátor se zaměřuje na vysoký realismus a nabízí věrně odvzorovaná polská kolejová vozidla (elektrické lokomotivy, dieselové lokomotivy, elektrické a motorové jednotky), realistické, mnohakilometrové tratě a specifické železniční postupy. Ponořte se do hloubky simulace díky zmapování specializovaných systémů řízení dopravy, jako jsou SWDR, reléové a počítačové zabezpečovací zařízení. Řiď nejrůznější vlaky - od osobních a rychlíků, přes expresy, až po těžké nákladní vlaky a dokonce můžete provádět posun.

Nejste připraveni na online výzvu? Trénujte v režimu offline a zdokonalte své dovednosti. Chcete zanechat ve světě hry svou stopu? Použijte integrovaný editor scenérií a postavte si vlastní stanice - fiktivní nebo založené na skutečných místech - a podělte se o ně s celou komunitou.

Train Driver 2 je víc než hra - je to živá komunita nadšenců, platforma pro učení o železnici a možnost virtuálně si vyzkoušet práci železničáře. Přidejte se k nám a začněte své železniční dobrodružství ještě dnes!

Nahoře