Dan J.
Strojvedoucí
Hele, ty ani nevíš, kdo je autor tratě 183, jak jsem vyčetl s tvých chytrých příspěvků, která pod AE MSTS normálně jela. To samé nevíš nic o týmu lidí kolem Zapadlé 1935 a drze tady vypisuješ, jak mi jde někdo na ruku. Prakticky víš jak tak pozoruji úplně kulový a laskavě si nech ty tvoje silná slova o nějakém arogantním idiotovi od cesty! I s Fandou jsem v normálním kontaktu, ale ten není autor tratě, to jen pro tvoji informaci. A napsal jsem jen vyjádření k tomu, že pokud nespustíš trať v AE MSTS, je vlastně polomrtvá a za tím si stojím, ať se ti to líbí, či nikoliv. A pokud tady někdo píše, že je to jedno a stav trať dál, tak je to dle zas mého názoru, pokud tam je tahle chyba zbytečné. A za tím si stojím taky. A pokud nemáš tucha o týmu lidí, co spolupracují zde na fóru, tak raději drž laskavě kušnu. Bo budeš akorát za blba. Nechci tě nijak urážet, ale fakt nevíš vůbec nic. Ani okolo tratí, co jsi tady bereš do huby a ani o lidech, co právě okolo těchto projektů tvoří. Asi tak. Nazdar.