Ať je to jaké chce snaha se cení a to je to důležité.Co nejdřív prozkoumám a zhodnotím jen tak dál a mnoho zdaru při tvoření !!!!Zdravím, nic nového z mé strany nepřináším jen jsem chtěl informovat, že u mě na webu je zveřejněno několik výtvorů od nového aktivitáře Milana, jak kvalitní ty počiny jsou nemohu posoudit, ale vypadá to, že je při chuti a brzy k již třem zveřejněným úlohám přibudou další.![]()
Ahoj , ďakujem za tvoj prispevok , len som chcel podotknut ze na stranke web tkan akt. su moje akt. respektive pociny z roku 2013 msts , po 11rocnej pauze som sa vratil , pretoze kvalita openrails s porovnanim s realitou je uzasna , fakt sa to posunulo na iny level , moje terajsie aktivity su takym basic testom , pouzivam zakladne trainsety , a skusam co vsetko ten editor dokaze , preto dufam ze sa na mna nikto nepohneva ak bude mat miesto leoexpresa klasiku od ČD , samozrejme kazdy vie citat a kto ma chut si to upravi pre seba lepsie , co sa tyka aktivit a ich priebehu , kopirujem realnu prevadzku , tzn ze na 99percent ten vlak tak siel , dalej samozrejme realny GVD a prikladam k aktivitam aj ZCP , Myslim si ze kazdou aktivitou to bude lepsie a lepsie , trochu bojujem este so static vozidlami , niekedy sa stava ze sa proste nenacitaju vsetky , ale dufam ze sa to zlepsi a nejako to domyslim . Ak by niekto potreboval sa so mnou skontaktovat tak najrychlejsie cez FB skupinu https://www.facebook.com/share/g/12FzA3JxHBX/?mibextid=wwXIfr . Som sam zvedavy ako to bude vsetko napredovat. Aktivity ktore vydavam vzdy testuju minimalne 2ja ludia ci je vsetko funkcne , ci sedia casy atd. Prajem vsetko dobre v tomto skvelom simulatore a tesim sa na vasu odozvu , taktiez dakujem tkanwebpage za spolupracu , klobuk dole drzat web tak dlho . Ahojte . Milan V.Zdravím, nic nového z mé strany nepřináším jen jsem chtěl informovat, že u mě na webu je zveřejněno několik výtvorů od nového aktivitáře Milana, jak kvalitní ty počiny jsou nemohu posoudit, ale vypadá to, že je při chuti a brzy k již třem zveřejněným úlohám přibudou další.![]()
Ďakujem Ti za podporu.Ať je to jaké chce snaha se cení a to je to důležité.Co nejdřív prozkoumám a zhodnotím jen tak dál a mnoho zdaru při tvoření !!!!
Není zač děkovat zatím jsem si stáhnul jednu ten Fatran a zdá se mi že je tam zbytečně moc chybějících consistů a trainsetů (broken).Já je sice ve svým PC mám ty vozy i vagony ale jelikož jsou trochu jinak pojmenované tak je musím doplňovat.Např. zsskc_Eanos-035 je stejný jako zsskc_Eanos-033 ale už to má jiný název a při instalaci mi to nevezme a musím to doplňovat "ručně" a navíc to samé se pak objeví v losse consist a musí se to doplnit taky a to nevím proč?JInak to jsem jen malé věci důležité je že se snažíš a máš chuť tvořit.Hodně štěstí a trpělivosti IvošĎakujem Ti za podporu.
Já nekritizuji naopak cením si každého tvůrce když sám umím hovno. Jen asi i já to mám v tom trainsetu (těch Eanosů je tam všude neskutečné množství) možná blbě akorát nevím proč v losse consist se to objeví znova a úplně vše to samé když v broken jsem to už dal správně???Danku a když jsi mě tak krásně "zdupal"tak mi prosím ještě prozraď proč mi tam zase pořád naskakuje hálška Mirel,napaječky,stahovačky a pod tím Chyba aktualizace souborů.Chyba serveru!!Je to ve mne nebo porucha není na mém příjmači.Předem dík.Tvl Ivoši už i ty? To je takový problém vyměnit stejný vůz za jiný stejného typu.![]()
Ahoj ! Názor starýho dědka : Problém consistů (chybějících lok a vozů) je už hodně starý. A má jedinou příčinu. Skoro každý autor aktivit má loko a vozy v adresářích s různými názvy. Za celou dobu se nepodařilo dohodnout jednotné názvy. A tak to bude i dál. Tak holt budeme dále vyměňovat a jedeme dál.Tvl Ivoši už i ty? To je takový problém vyměnit stejný vůz za jiný stejného typu.![]()
Ještě že se vracím k tvé akt. na 321 MV EX 640 Tatran všechny chybějící consisty jsem doplnil ale když jsem ji chtěl spustit vyskNení zač děkovat zatím jsem si stáhnul jednu ten Fatran a zdá se mi že je tam zbytečně moc chybějících consistů a trainsetů (broken).Já je sice ve svým PC mám ty vozy i vagony ale jelikož jsou trochu jinak pojmenované tak je musím doplňovat.Např. zsskc_Eanos-035 je stejný jako zsskc_Eanos-033 ale už to má jiný název a při instalaci mi to nevezme a musím to doplňovat "ručně" a navíc to samé se pak objeví v losse consist a musí se to doplnit taky a to nevím proč?JInak to jsem jen malé věci důležité je že se snažíš a máš chuť tvořit.Hodně štěstí a trpělivosti Ivoš
Máš odpověď v soukromé zprávě. Tento con. není k dohledání.Ještě že se vracím k tvé akt. na 321 MV EX 640 Tatran všechny chybějící consisty jsem doplnil ale když jsem ji chtěl spustit vyskZobrazit přílohu 41364očila mi tahle hláška což jsem se dovtípil že tam chybí výše uvedený cocsist tak nevím ale nikde jsem ho nenašel a i kdyby nevím kde ho doplnit?Poradíš.Předem dík Ivoš
Já vím ale autor třeba o tom neví že tam něco chybí tak jsem chtěl upozornit že by to opravil.Asi to dělá poprvé tak i mistr tesař se utne.Hlavně že tvoří a nevzdává to !!!Máš odpověď v soukromé zprávě. Tento con. není k dohledání.
Lv 131 bude dvojicka z 131 pack alebo je mozne ze reskin z FB john railman , on skinoval rusne 131 , ale presne to pozriem vecer . Vsetko co pouzivam sa da stiahnut a odkazy su v readme aj na ten pack aj reskin od john railman fb .Já vím ale autor třeba o tom neví že tam něco chybí tak jsem chtěl upozornit že by to opravil.Asi to dělá poprvé tak i mistr tesař se utne.Hlavně že tvoří a nevzdává to !!!
Ale ono to je tak ze tam asi chyba uplne ten con z 681 ktoru som nevydal . Staci si vytvorit con s takym istym nazvom a poskladat tam nejaky nakladny vlak plus eanosy a bude to fungovat . Ospravedlnujem sa ked som to tam nedal , skontrolujem to a opravim .Lv 131 bude dvojicka z 131 pack alebo je mozne ze reskin z FB john railman , on skinoval rusne 131 , ale presne to pozriem vecer . Vsetko co pouzivam sa da stiahnut a odkazy su v readme aj na ten pack aj reskin od john railman fb .