Editor Cest

SORman

Začátečník
Čau lidi,
jsem v OR začátečník, tak bych vás poprosil o tolerantnost, díky. Chtěl bych se zeptat, jak aplikovat vytvořenou trasu v OR Editoru do samotné hry. Jdou mi tam totiž spustit jenom základní aktivity od autora mapy a už jsem si je všechny projel. Chtěl jsem si vytvořit v editoru svoji vlastní, obyčejnou trasu. Jenomže jak jsem si to uložil, spustil Open Rails, tak se tam nezobrazuje.

PS: Doufám, že to není už 100x ohranej dotaz a jestli ano, omlouvám se.

Díky moc za jakoukoli přínosnou odpověď :)
 

Gr4Sp

Posunovač
Sú 3 možnosti. Buď si si pri vytváraní cesty odškrtol Player path, čo ale pochybujem, alebo si si cestu uložil do nesprávneho adresára a nie do Paths, alebo si si v OR neprepol výber aktivít na voľnú jazdu.
 

Gr4Sp

Posunovač
Ešte taká drobnosť, keď si dostaval trasu, vložil si aj ukončovací bod trasy? Viac ma už ozaj nenapadá.
 

slanour

Skladník
Možná eště zkontrolovat oprávnění zapisovat do dané složky, zkontroloval bych, esli je tam ten daný soubor ve složce vytvořený.
 

SORman

Začátečník
Díky za všechny rady, zatím se mi to nepovedlo, ale už to konečně mám ve složce Paths (předtím jsem to tam neměl). Mám ještě (snad) poslední dotaz, a to ten, jak to můžu spustit. Spouští se to přes Aktivity, nebo Jízdní řád, nebo nějak jinak? Díky
 

SORman

Začátečník
Jó, už to jde, díky moc všem. Akorát mě štve, že se mi tam v panelu nezobrazujou stanice, ale je to asi kvůli tomu, že nemám sestavenej jízdní řád.
 
Nahoře