CD & CDC 210 Skiny

Pierry

Začátečník
Zdravím,

poslední dobou jsem pracoval na pár skinech pro "žehličku" 210 od Skůry. Většinou se jedná o mišmaš fotek. Zajímal by mě váš názor na ně. Zatím uploaduju screeny ČDC 210 014 7 a ČDC 210 027 9. V budoucnu možná uploaduju další.

Děkuji.

01.jpg 02.jpg 03.jpg 04.jpg 05.jpg

bob57_cz

Učitel češtiny
Příšerné! Je na tom co opravovat včetně zapomenuté alfy. Vypadá to jak lepené v malování.

Pařič

Cestující
Tady se řeší každý detail, ale že 99% loko jezdí bez strojvedoucího v kabině nikoho netíží :D

dem

Strojvedoucí
Príšerné to nie je, ale chýb je tam dosť......Nepasujú schodíky, nemáš zladené prechody, niekde ti došla textúra skôr ako je mapovanie a vznikla tam biela plocha, ako napríklad na čele. Hlavný rám s vrchu ten vrúbkovaný plech je trošku podivne sfarbený..Fotky sú príliš zrnité zašumené takže to nevytvára zrovna dobrí dojem.....Napriek tomu si myslím, že to stojí zato trošku sa tomu ešte venovať a poslať to medzi ľudí.....

BR601

Pokladník
Tiež by som bol ešte za dopracovanie.
Ale dúfam že sa na vylepšenú verziu môžeme tešiť...

Daniel Marek

Posunovač
Řekl bych, že to není zase tak špatný na začátečníka. ;) Když si vzpomenu na moje patlanice ze začátku a jak dělám teď, je to rozdíl jako prase. :) Každopádně držím pěsti, ať ti elán vydrží, kdyby jsi potřeboval s něčím pomoct, tak klidně napiš SZ. :)

BR601

Pokladník
A na začiatok kľudne môže využiť aj ponuku fotiek na textúry ktoré sú tu čas od času k dispozícii...

heme

Posunovač
Mám a podle mého názoru i kvalitně nafocenou 210 023-8 včetně střechy. Fotky jsem doteď záměrně nenabízel, protože díky horšímu mapování a některým nedostatkům na tomto modelu by skin byl dost o kompromisu. Přecijen už je to starší model a zasloužil by si předělat. Podvozky jsou myslím naprosto v pořádku, stačily by kapoty a kabina......

Pierry

Začátečník
Souhlasím, chtělo by to kvalitnější fotky. Nevíte náhodou někdo o dobrém místě v Plzni, kde bych si nějakou 210 mohl v klidu nafotit?
Jinak, kdyby se někomu chtělo sdílet se mnou svoje fotky těchto nádherných strojů tak budu vděčný.

Šnek

Vlakvedoucí
Koleje na POLu jsou dneska standardně využívány pro odstavbu osobních vozů. Vlastně už ani nexistuje stanoviště Pod Lavkou XXlV, která měla na starosti POL s vrchním.

Nahoře