Jacek
Průvodčí
Můj názor:Zbyněk Šemora napsal:...Proto mne zajímá názor veřejnosti.
Co je lepší. Když například z kopce neubrzdím na sníženou traťovou rychlost.
Rychlobrzda, jak tomu bylo doposud nebo nekompromisní ukončení aktivity? Jak se to bude muset řešit nyní.
- hlídání traťové rychlosti v každém případě ponechat. Odchylku ale nastavit větší kvůli rychlostníkům snižujících rychlost o 10 km/h. Protože se před nimi neumísťují předvěstníky, nemáte šanci po jejich spatření snížit rychlost. (v reálu má člověk poznání, ne ale v MSTS na 900 km trati)
- jakékoliv ukončení aktivity kromě projetí stůj neberu, viz překročení stanovené rychlosti o 1 (!) km/h, to člověka akorát vytočí...
- startovací polohy - průběžná brzda max. zabržděno, přídavná odbržděno, pantograf dole. Kvůli přechodům na druhé stanoviště ani jiná možnost nepřipadá v úvahu.
- světla pro bin, kapitola sama pro sebe. Provedení ČD, poloha 0 - svítí poziční světla na obou čelech bez ohledu na soupravu (posun) - http://jacek-msts.ic.cz/obrazky/843.026_svetla.jpg, 1 - poziční + tlumené dálkové, 2 - poziční + dálkové. Protože co autor, ladič; to jiná verze, chystám přímo odstavce světel pro konkrétní modely.
Ovšem jako ladič si neodpustím poznámku. Uživateli to může být jedno, ale proč je v tom eng souboru všechno totálně zpřeházené?? Zorientovat se v tom je teda radost. Jednotlivé bloky jsou na jiných místech, v jiném pořadí, hodnoty v závorkách jsou zarovnány tabulátorem, ale aspoň u mě je to úplně rozházené. Závorka na jednom řádku, hodnota na druhém. K čemu takový chaos?
Naposled editoval moderátor: