Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Po dlouhé době jsem zasedl k tvorbě a zkusil něco vytvořit, neomezován limity MsTS. Nové modely jsou vpodstatě technologické vzorky pro zkoušení, co ORTS vlastně vydrží. Bohužel se to projevilo i na počtu polygonů a celkové náročnosti. Na setkání v Bratislavě mě inspirovali @poison , @mikulda @duuso a @BR601 k tomu, abych oprášil svůj starý společný projekt se @smejki - střídavou lokomotivu řady 242. Jakýsi mezistupeň v podobě 242 262 PSŽ je již zveřejněn a další vývojový stupeň modelu, 242 217, je zatím v testovací fázi. Modelově téměř hotovo, ještě je potřeba doladit osvětlení enginu a nějaké drobnosti. Oproti již zveřejněné 242 262 má 217 zcela novou střechu, pantografy (díky @dem ) a další hromadu věcí. Na ukázku dva obrázky přímo ze hry:

242217d.jpg
242217c.jpg
 

poison

Pomocník strojvedoucího
@Pikku
Jóo to se pozná motivace, bude potřeba pořádat častěji motivační setkání.;) . Líbí se mi to moc, super.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Jóo to se pozná motivace ... Líbí se mi to moc, super.

@poison Tak to jsem rád, že se líbí, ale můj prémiový účet War Thunderu teď díky motivaci a následné tvorbě zahálí a plyne bez využití :( Budu rozhodně požadovat kompensaci :)
 

dem

Strojvedoucí
Pozerám, že ťa inšpiroval Nicholas-S zo 189-nou :) To je len dobre. :) Ostatné FB, alebo skype.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Moc se neradujte, přes noc se mi to rozleželo v hlavě a celou skřín (příliš plochá čela) jsem už asi po stopadesáté zahodil a předělávám. Ale .... no, na Vánoce to snad bude :)
 

duuso

Pomocník strojvedoucího
Ako som Ti písal Honzo, toto je proste luxusná práca. Aby som už konečne ten OR rozchodil. :D
 

Plexi

Signalista
Rozdíly popsat ani najít nedokážu, ale oproti starému modelu je to úplně něco jiného. Jen škoda, že model nebude mít vlastní 3D kabinu (nebo aspoň jsem o tom nenašel zmínku, a poznámky, že si mám udělat vlastní, si laskavě nechte ;)).
 

jagg

Pokladník
Jo tááák, to jsou ti neviditelní nepřátelé, co mě ve WT furt zabíjí, páčto si to koupili?? :D
 

Acatus

Provozní technik
Pikku: nešel by prosím čelník a brzdový válec poladit blíže skutečnosti, kterou jsem si dovolil upravit přímo do tvého screenu. Změny rozpoznáš lehce, když si dáš oba screeny vedle sebe do nějakého obrazového prohlížeče a klikáš mezi nimi. Potom už aji ty smetníky (pluhy) toliko nepřečnívaj přes šířku čelníku. Snad tě, či ostatní kolegy tvůrce tímto neurazím. Jako obyčejný user bych opravdu nerad. Model je to nádherný a kdyžuž sis vyhrál toliko s tou střechou a čelem.... :) Díky za ochotu všech přijmout tento můj názor.
242.217 celnik.jpg
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
.... Změny rozpoznáš lehce ... Potom už aji ty smetníky (pluhy) toliko nepřečnívaj přes šířku čelníku. Snad tě, či ostatní kolegy tvůrce tímto neurazím. Jako obyčejný user bych opravdu nerad....

Neurazím se, děkuji za postřehy. Tyhle lokomotivy jsou pro mě exotické, takže v jednotlivých detailech prostě vařím z vody. Omrknu těch pár fotek co mám k disposici fotky i tvůj postřeh a něco zbastlím. Víc pak SZ. Jinak díky i @heme , opět více SZ.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Jo tááák, to jsou ti neviditelní nepřátelé, co mě ve WT furt zabíjí, páčto si to koupili?? :D

Leoncello a Hellcat, to jsem za čtrnáct dní zase bez prémka a pak mě uvidíš :p
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Protože jsme s @dem při testování narazili na jeden docela zajímavý průšvih u 242, rozhodl jsem sei spravit si náladu exportem dalšího megalomanského projektu z mojí dílny - upravené uhelky 122 049. Za svojí pýchu jsem byl náležitě potrestán, protože se u 122 objevila stejná chyba jako u jednotky 460 od @smejki a tak šla nová 122 zatím k ledu (než půjde definitivně do šrotu asi). Na screenu to moc vidět není, ale jsou deformované a potrhané textury u řezaných částí skříně. Ten export bez neexistujících pluginů a nástrojů to prostě pokazí, export přes 3DS formát do hry je prostě zoufalost. Nu což, jdu využít svůj prémiový účet WT ;)

122049a.jpg
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Díky pomoci od @dem se mi povedlo tu 122 nějak opravit. Takže to posunu pomalu ladičům a uvidíme, třeba budou pod stromečkem nějaké nové modely stavěné pro ORTS. (Ono to možná na screenu tak nevypadá, ale z původního modelu zbyly snad jen podvozky.) A když jsme u té recyklace, je tu někdo, kdo by přivítal třeba nové šestikolo? ;)

122049b.jpg
 
Nahoře