Železniční vozy pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive (and Wagon) Works Inc.

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Vážení přátelé, díky Mirkovi Bakovskému z TRS a našemu teamu z ORTS máte jedinečnou příležitost nainstalovat do hry další variantu sypáků, předchůdce dodnes používaných „Sasů“. Čtyřnápravové vozy Sav/Facc ve dvou variantách a se soubory naladěnými přímo pro ORTS jsou vám k disposici na nejznámějších a nejlepších stránkách s addony pro železniční simulátory. A nějaké reklamní screeny přímo ze hry.
sav01.jpg
Sav02.jpg
Sav03.jpg
Vozy v MsTS kvůli specifickému způsobu modelování zřejmě nebudou funkční.
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Míra Bakovský se činí a tak jsme si ve spolupráci pro vás připravili další variantu stejného vozu. Tentokrát soukromý vůz SD-KD, takže se zamhouřenýma očima lze provozovat i na současných tratích společně s nejmodernějšími vozidly. Nejprve render a pak screeny přímo ze hry pro porovnání. Již brzy na vašich PC. :)
Scr03.jpg
sypakSDKD01.jpg
sypakSDKD02.jpg
 

jagg

Pokladník
Zoufale se nedostáva fotek... :-/ Aktuálně se snad dají odlovit jen brčálové olomoucké, na Slovensku nevím, jak to je...
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Míra Bakovský teď maká na vápencových ČMC. (Fotky via @Vrbam) . Když už je ten model, tak ať se pěkně zrecykluje, ne?
 

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Tak kdo chce, může stahovat první release roku 2020. ;) Potěší zřejmě fanoušky ČSD, jedná se o plošinové vozy určené pro přepravu automobilů. Zatím jen s domácí produkcí pro běžného obyvatele, jestli se mi bude chtít tak naložím i žigulíky pro řezníky a zelináře. Stahujte na jediných známých a nejlepších stránkách s addony pro železniční simulátory. Děkuji @Josef Vogeltanz za odladění jízdních vlastností a Mírovi Bakovskému za přeposlaný zdroják do TRSka.

Les01.jpg
Les02.jpg
Les03.jpg
 

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Tyto vozy jsou P (pronajaté) pro AZNP. Sehnat od nich nějakou dokumentaci byl docela oříšek. Netuším s čím ČSD vozily auta ze SSSR, NDR a Rumunska, zda si je ČSD zpětně pronajímaly nebo měly svoje, či je měl pronajat i n.p. Mototechna.
Jsou vyrobeny v České Lípě a zcela určitě si jich sérii objednali pro DR. A ty si je provozovaly sami. Takže Trabant a Wartburg do Čech na vagónech DR.
 
Nahoře