Train Simulator ovládání

david246msi

Začátečník
Zdravím..podařilo se mi rozchodit konečně vlaky aspoň v něčem ale ještě musim přijít na to jak se ovládaj a jak to ježdění s nima funguje ale nemůžu nikde najít dobrý návody,manualy,videa apod... Sám jsem už nějak přišel na to jak jezdit s 810/809 a 854(trochu podle videa). U samotných modelů jako třeba 15X moc pořádný návod na to není a videa jsem našel jenom 2: Jedno je bez popisu a druhý je s popisem ale je
německy . Já moc nechápu ten "počítač" náprav, jak to funguje a jakou hodnotu tam mám zadat. Na konec jsem to podle videa nějak rozjel ale asi jsem tam dal moc velkou rychlost a vlak mi hlásil problémy tak jsem to resetnul a potom když jsem to jel znova tak jsem tam dával jenom málo rychlosti a pak přibrždoval tou pákou uplně vpravo. Problém byl pak se zase rozjet když jsem zastavil uplně.

Video 1:

Video 2:
 

kiski

Skladník
Poriadny návod k rade 15X je. Treba hľadať v zložke Manuals/CS-CZ alebo tak dajak. Osobne som ho spolu s Howkym a bob57_cz dával dokopy predtým, než som novú kabínu vypustil do sveta. Je tam všetko čo potrebuješ.
 

david246msi

Začátečník
No tak jestli jsou manuály nějak zabalený uvnitř těch souborů který dávám do toho programu utilities tak to je potom jasný že o tom nevím..
 

bob57_cz

Učitel češtiny
No tak jestli jsou manuály nějak zabalený uvnitř těch souborů, který dávám do toho programu utilities, tak to je potom jasný, že o tom nevím..
Taky si to můžeš rozbalit ručně a vytáhnout si z toho archivu samostatně cokoliv. Chce to ale projevit více zájmu o přečtení si návodů, kterých je k mání plno.
 

david246msi

Začátečník
Jo já jsem to už našel a přišel na to že se to nejspíš nainstaluje s tím souborem a našel i další manual k tý 854 takže super..Dík za pomoc
 
Nahoře