Hlášení chyb - Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Dan J.

Strojvedoucí
Dovolím si založit toto vlíkno. Ať se staviteli nezpleňuje vlákno přímo k trati. Hned dvě kosmetické vady, samozřejmě jedu v OR:
Hned za Baškou chybí silnice:
Cesta za Baska.jpg
Na Čeladné zazdili chlapíka, v horším případě skočil obkročmo na zídku, což by asi hodně bolelo...:
čeladna panak.jpg

Dan J.

Strojvedoucí
Trať je moc hezká, ale prostor před nádražím Frenštát pod Rdhoštěm je totální unreal. Neber to jako výtku, ale v době map, kdy se dá vyloženě perojít po okolí a zrovna ve Frenštátě dopodrobna, by se to fakt dalo vymáknout daleko líp. A zrovna podobné objekty (i když některé vzdáleněji) do tratí jsou.
SpR_001.jpgSpR_002.jpgSpR_003.jpgSpR_004.jpgSpR_005.jpgSpR_006.jpgSpR_007.jpg

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Další věc, pokud nebudou v Ostravici osazena skrytá návěstidla, nevjede mi tam traffic. I když dám v OR bod bloku odjezdu.

Dan J.

Strojvedoucí
Chlapi, ladiči pro OR, nekoukl by někdo na návěstidla? Na běžné trati 323 větev směr Střed a Valmez, ok, aspoň se tak zdá, ale Ostrava hl.n. směr svinov, zpomaluje vlak u každého návěstidla i skrytého.

Dan J.

Strojvedoucí
Z hlavního do směr Bohumín nechcou odjet vlaky:
hln boh.jpg
Obrázek zesvětlen, svítí červená.

Dan J.

Strojvedoucí
Velice nadějně vypadá důl Pakov, ale chybí mi tam nějaké objekty? Jízda na podzim:
dul paskov.jpg

Dan J.

Strojvedoucí
Jinak když tak koukám na tu síť vleček, tak je to paráda, ještě to protáhnout z dolu Pakov na Stařič 2 a do elektrárny v Dobré a máme o další aktivity postaráno. :)

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, prosím, šlo by prověřit tohle návěstidlo v dole Paskov? Mám traffic nechce odjet má stůj a když na něj přestoupím, tak je červená, ale nefunguje ani kl. "Tab." takže se chová jako vadně linkované.
dul paskov nav.jpg
dul paskov nav2.jpg
Chybí ti podzimní textury šedých objektů.
Jinak jsem zkoušel spustit trať na dole Paskov v MSTS na podzim a MSTS mi neřve a v místech těch čtevrců není nic.

bobeksoft

Pokladník
Ohledně té šedé textury: v adresáři trati "ValasskeMezirici - Ostrava/Textures/Autumn/" je chyba v souboru "briza15_1.ace". Nahradit jej totožným souborem z adresáře "ValasskeMezirici - Ostrava/Textures" (nebo z "Breclav - Praha/Textures/Autumn/").

Dan J.

Strojvedoucí
Další a dost podstatná chyba. Na vjezdovým do Frýdku z Těšína chybí vjezdové návestidlo, tím se narušuje provoz po nasazení traffic. Třeba nákladu z Dobré.

Venny

Průvodčí
Při plnění Danovy aktivity jsem si všiml, že na staničních budovách Veřovice a Hostašovice nějak prosakuje původní textura Golčův Jeníkov. Možná to bude i na jiných stanicích tohoto převzatého typu... ;)

Dan J.

Strojvedoucí
JJ, to bylo to co mne prvně majzlo do očí. Už se to řeší i s těma věžema u šachty Alexandr. Další věc, v Ostravě Kunčicích nějak hprujou zvuky traffic i třeba houkání vlaku hráče, tak mi to malinko připomíná problémy z MSTS, ale v OR jsem se tím setkal poprvé.

Dan J.

Strojvedoucí
Další zjištění, prosím tě, buď zruš tu rychlost 10 km/h. na vlečce Arcimplex v Lískovci, nebo by se musela nějak deaktivovat, po jízdě z vlečky a sunutí vozů na 2 od budovy a pak jízdě do Frýdku zůstane viset až po aktivaci 80ky. A ještě jedna kosmetická z Lískovce, taky zhlaví směr Frýdek, jak jsem dával to křoví v cestě, tak před ním je schod jako prase.

Tequilla020

Cestující
Mrknu na to, ale nejdříve začátkem října. Do té doby jsem pryč. Tak klidně pište dál, pak budu procházet tento ''seznam'' položku po položce :cool::D

Nahoře