Stretnutie fandov MSTS/OR/RW Bratislava 2018

Zúčastním sa stretnutia v BA 17.11.2018


  • Hlasovalo členů
    24

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
PS: Žiadne hudobné nástroje ani aparatúry, povolené sú len mladé dievčatá do 18 do 36 rokov ;)
Takže 28 roků být může? :D Jedna kamarádka z Bratislavy psala, že má něco s bicyklem. Tak jsem jí odepsal, že 17. jsem v Bratislavě a z ní vypadlo, že bydlí hned naproti Riačanskému dvoru. :D To jsou náhody.
 

Tax

Moderátor
Správce
Dnes som hovoril s vedúcim ŽMSR, prehliadka je dohodnutá teda ak ho dovtedy žena neotrávi alebo nespadne na neho parný valec. Zraz bude pri Kačene 310.507 na podstavci, tak ako vlani. Ešte overím to ubytko.

@Zbyněk Šemora : No ešte si to rozmyslíme, ukáž foto ;)
 

Tax

Moderátor
Správce
Upresňujúce info:

Ubytovanie je zabezpečené ako vlani, ale Uninova hostel má len 6 miest. Tie som rezervoval všetky. Ďalej v dosahu autobusu 56 a 65 je hotel Remy, tam je voľné dosť, nocľažné je 20 € za osobu v prípade že sú dvaja v dvojlôžkovej izbe, teda 40 € za dvojlôžkovú izbu alebo 35 € za jednolôžkovú. Teda najneskôr do pondelka potrebujem vedieť kto príde a potrebuje ubytovanie. Poison a Dvacka budú pravdepodobne ako vlani v hoteli Barónka. Ten je troška drahší, ale je dostupný peši.
Všetky ubytovacie miesta sú dostupné autobusom, z Barónky autobus 52 a 56, Uninova peši a hotel Remy 56 alebo 53 a 65 s prestupom na 52 či 56
Myslím že všetci máte telefón na mňa, až niečo treba môžete zavolať.
 

poison

Pomocník strojvedoucího
Ano, my na Baronce, dvoulůžko se snídaní 70€, je to hned za Račianskym dvorom. Podle ankety je tedy šest na noc a to se na hostel vejdou.
 

VáclavS

Průvodčí
Se mnou můžeš počítat Taxi na ubytování, loni se hostel Uninova ukázal jako dobré ubytování, takže pokud mě nic neskolí, přijedu.
 

AdamS

Cestující
Dobrý večer, mne sa to náhle zmenilo. Večer už musím byť v Olomouci, takže budem okolo 17.30 odchádzať na vlak. Nocľah aj exkurziu musím, žiaľ, odrieknuť.
 

KimiR

Provozní technik
Zdar,dorazím jen otočku, nejsou moc finanční prostředky na nějaký to více dní.Lukáš
 

Tax

Moderátor
Správce
Priebežné info: Ubytovanie v Uninova Hostel zabezpečené pre 6 ľudí, Poisn, Dvacka a Mikulda spia v hoteli Barónka.

Exkurzia do ŽMSR v nedeľu o 10:00, zraz pri pamätníku 310.507

Reštaurácia Račiansky dvor je otvorená od 11:00, sme v hornom salóniku oddelene od ostatných hostí. Ale to pre istotu ešte preverím.

@nebulus : Pls. zober nejaké "rozvícerovačky" nech máme dostatok, ja zoberiem tiež.

Doprava: Joska má navigáciu, parkovať môže pri obchodnom dome. Kto chce ísť električkou, tak z Hlavnej stanice linka č.2, na Blumentálskom námestí prestup na linku č.3, alebo linka č.1 a prestup na č.5 na zastávke Vysoká ( Obchodná ulica - v noci tam občas zbijú a zavraždia farebných, ale vy pôjdete cez deň ) Na prvú verziu (2/3) stačí polhodinový lístok, druhá verzia (1/5) je dlhšia, tam treba hodinový alebo cez SMS 40-minútový
Možné je aj linka 1 do Petržalky a späť s linkou 3, ale to len pre tých čo sa radi vozia v električke a chcú zabiť čas :D

Na nocľah do Uninova autobus 56, odchod zo zastávky o 23:13 a 23:28
 

BR601

Pokladník
Páni, ja sa žiaľ toho ročnej sleziny žiaľ nezúčastním (v ankete som hlasoval že pôjdem, pretože som bol rozhodnutý, no niečo mi do toho prišlo). Snáď sa mi podarí doraziť na budúcu (najblišiu) slezinu po tejto. A užite si to :)
 

KimiR

Provozní technik
Ja. V Brně budu brát JiříkaTK.
Lukáši, sice máš vlak zadarmo, ale pro mne není problém tě nabrat, nemusíš koukat na jízdní řád.

Já bral Ec273 v 9:50 Bratislava hl.st. a zpět Ec272 s odjezdem v 18:10 z hl.st., záleží jak bys jel ty
 

Tax

Moderátor
Správce
Aby nedošlo k zmätkom, tak upresním spanie:
Hotel Barónka: Poison, Dvacka, Mikulda
Uninova hostel: Martens, Mmouka, VáclavS, PetrP, Marek
@Deterio : sa na zraz ani na nocľah neregistroval
 
Nahoře