16. setkání MSTS Praha

Registrácia na "Slezinu Praha 2020"

• Hlasovalo členů
    17

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ahoj
Máte zarezervovaný termín v DDM Podbaba na 22. 2. - 23. 2. 2020, ještě zkouším koleje zarezervovat. Má účast je nejistá. Někde v půlce února se pak ještě dořeší jídlo.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
O víkend déle mě byl také nabídnut. Tak se rozhodněte a dávám to sem schválně brzo na nahlášení dovolených.
Taxi, prosím hoď jsem na týden hlasování o dvou termínech 22.2-23.2 nebo 29. 2.-1.3. Děkuji

Tax

Moderátor
Správce
O víkend déle mě byl také nabídnut. Tak se rozhodněte a dávám to sem schválně brzo na nahlášení dovolených.
Taxi, prosím hoď jsem na týden hlasování o dvou termínech 22.2-23.2 nebo 29. 2.-1.3. Děkuji
Máš to tam.

Dan J.

Strojvedoucí
Já se těším, jak do Prahy přijedou tvůrci aktivit pro OR a vyprezentují práci s editorem pro OR na složitých aktivitách, rád se poučím a můžem porovnat výsledky prací. To bude další plodný přínos pro další tvorbu nových aktivit.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Pánové termín je jasný tedy 22.2. - 23.2. 2020. Tímto prosím adminy o zrušení hlasování, popřípadě změnu na registraci.

poison

Pomocník strojvedoucího
Přátelé letos bohužel nedorazím. :(
EDIT:
Ledaže by byla nějaká motivace proč nejet na wellness. :)

poison

Pomocník strojvedoucího
Dobrá motivace. ;) Stejnou akci jsem kvůli slezině oželel předloni tak letos vyrovnám skóre.

poison

Pomocník strojvedoucího
Pokud jde o dvoulůžko tak ta cena je v Praze dobrá co se ti na tom nezdá? ;)
Naposled na Klamovce se platilo za osobu skoro totéž a to už je dráchně let. Navíc tohle máž za rohem, na Klamovku si musel 45 minut busem i s platnou jízdenkou.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
No vypadá to, že se na Klamovku vrátíme. Nějak je ta Praha plná, mám zamluveno pod DDM, ale to beru jako náhradní řešení, cena vyšší než na Klamovce. Já z východu zarizuju Prahu, tohle je fakt naposled, příště mě to nezajímá.

Nahoře