Mám pocit, že se tento dotaz týká TT a potřeboval bych, abyste mi pomohli rozluštit o co jde.
"Dal jsem si hodně práce s úpravou vozového parku, aby správně fungoval na OR1.5 a OR CZ/SK. Každou lokomotivu jsem testoval jak ve volném provozu, tak pod zatížením depa. Upravil jsem světla tak, aby správně svítila v obou OR v hráčské i AI variantě. Podařilo se mi po konzultaci s CZ aktivovat otevírání dveří pod klíčem Q v OR CZ. Provedl jsem všechny testy v režimu activiti a vše fungovalo podle očekávání
Bohužel, když jsem nyní začal testovat vlaky v jízdním řádu jako hráč, všiml jsem si, že na OR CZ se žádný z vlaků s elektrickou lokomotivou v čele nechce rozjet. Po nastavení regulátoru do první polohy (1% výkonu) se okamžitě odpojí rychlíkový spínač a vlak se nerozjede. V režimu activiti se to stalo, když byl vhozen příliš velký výkon..... Smál jsem se, že se vypnula redundance. V TT se to bohužel stává už v první poloze. Vyzkoušel jsem všechny elektriky a EZT a ve všech případech je to stejné.
Elektrika jede normálně a v Activiti a Jízdním řádu se to děje jen u elektriky.
Možná má někdo nápad, jestli se to dá nějak odstranit? Protože jinak bude TT na OR CZ/SK k ničemu a zůstane se jen u anglické verze. A na CZ budete moci jezdit jen sami v pomalém režimu "
"Pokud je tu někdo, kdo má nějaké kontakty u našich jižních sousedů, byl bych rád, kdybyste mi mohli dát kontakt na někoho, kdo má u nich na starosti rozvoj OR CZ/SK. TT, který vyvíjím pro severní Polsko, je multi TT. Dnes jsem si všiml, že vlak načtený ne z multi režimu, ale z single listu se rozjede a jezdí správně. Z toho vyplynul závěr, že OR CZ s multi TT nefunguje. Tak jsme s Emilem sloučili všechny listy do jednoho v naději, že se tím problém vyřeší. Bohužel vlaky načtené ze sloučeného listu se také nespustí. Dá se tedy předpokládat, že OR CZ má problémy se zpracováním rozšířených jízdních řádů s několika sty a více sloupci. Slíbil jsem, že TT ze severního Polska budou hratelné na OR1.5 a OR CZ/SK, bohužel tento slib tedy pravděpodobně nebude dodržen. Pro mě osobně je to prohra, protože díky zvukům, které česká verze generuje, jsem byl jejím zarytým fanouškem"