Trať BP - 24H timetable

okoun

Hradlař
Ano ano, to jak mi to vypisuje ty jména je trochu zvláštní. :D A Jinak, dle čeho se generuje počet paxů? Když jedu v 23:50 z Miroslavi, pochybuju že mi všude nastupuje 10 lidí. :D Ale to je jen drobnost. :)
Ale jinak je to boží, nejen ti paxové. :)

okoun

Hradlař
Jako je to super, díky za to. :) Teď už opravdu není co závidět aktivitám. :D Trošku mě zlobí zamčení na 30FPS u velkých měst, ale to prostě tak asi je, vzhledem k tomu, že mám v TT něco okolo 950 vlaků. :D

Icik

Pomocník strojvedoucího
Mám pocit, že se tento dotaz týká TT a potřeboval bych, abyste mi pomohli rozluštit o co jde.

"Dal jsem si hodně práce s úpravou vozového parku, aby správně fungoval na OR1.5 a OR CZ/SK. Každou lokomotivu jsem testoval jak ve volném provozu, tak pod zatížením depa. Upravil jsem světla tak, aby správně svítila v obou OR v hráčské i AI variantě. Podařilo se mi po konzultaci s CZ aktivovat otevírání dveří pod klíčem Q v OR CZ. Provedl jsem všechny testy v režimu activiti a vše fungovalo podle očekávání
Bohužel, když jsem nyní začal testovat vlaky v jízdním řádu jako hráč, všiml jsem si, že na OR CZ se žádný z vlaků s elektrickou lokomotivou v čele nechce rozjet. Po nastavení regulátoru do první polohy (1% výkonu) se okamžitě odpojí rychlíkový spínač a vlak se nerozjede. V režimu activiti se to stalo, když byl vhozen příliš velký výkon..... Smál jsem se, že se vypnula redundance. V TT se to bohužel stává už v první poloze. Vyzkoušel jsem všechny elektriky a EZT a ve všech případech je to stejné.
Elektrika jede normálně a v Activiti a Jízdním řádu se to děje jen u elektriky.
Možná má někdo nápad, jestli se to dá nějak odstranit? Protože jinak bude TT na OR CZ/SK k ničemu a zůstane se jen u anglické verze. A na CZ budete moci jezdit jen sami v pomalém režimu "
"Pokud je tu někdo, kdo má nějaké kontakty u našich jižních sousedů, byl bych rád, kdybyste mi mohli dát kontakt na někoho, kdo má u nich na starosti rozvoj OR CZ/SK. TT, který vyvíjím pro severní Polsko, je multi TT. Dnes jsem si všiml, že vlak načtený ne z multi režimu, ale z single listu se rozjede a jezdí správně. Z toho vyplynul závěr, že OR CZ s multi TT nefunguje. Tak jsme s Emilem sloučili všechny listy do jednoho v naději, že se tím problém vyřeší. Bohužel vlaky načtené ze sloučeného listu se také nespustí. Dá se tedy předpokládat, že OR CZ má problémy se zpracováním rozšířených jízdních řádů s několika sty a více sloupci. Slíbil jsem, že TT ze severního Polska budou hratelné na OR1.5 a OR CZ/SK, bohužel tento slib tedy pravděpodobně nebude dodržen. Pro mě osobně je to prohra, protože díky zvukům, které česká verze generuje, jsem byl jejím zarytým fanouškem"

paashi

Pokladník
Tipuju, že mají v několika TT roztroušené stejné lokomotivy (identické engy). Nemyslím si, že to je TT, protože já to mám rozhozené do 6 TT, sloučené do setu a všechno funguje. Bohužel v TT je to o tom, že se musí spousta situací postupně otestovat v malém a pak se to skládá do většího. A každý zásah do celku se testuje. Měli by udělat jednoduchou modelovou situaci a tu zkusit.

Icik

Pomocník strojvedoucího
Píše, že když udělají malé TT s pár vlaky, tak to funguje ok. Ale pokud spojí více seznamů vlaků(?), tak se s elektrikou nerozjede. Rozpojí se nejspíš hned HV.

okoun

Hradlař
Tento problém jsem měl při přechodech HV na následující vlak. (§triggers atp.). Ale Nemám zkušenost s TT na mulťáku. V mém TT se prozatím chovají elektriky korektně. :)

okoun

Hradlař
Po dlouhé době něco málo z TT. Os 4413 jedoucí směrem k Brnu, v čele se fešný lakem pyšní 850 019. Do Brna jsme dojeli s lehoulinkou sekerou, protože celý pobyt v Bránicích a něco navíc, jsem věnoval závadě na rozvaděči druhého přívěšáku, respektive jeho vypnutí z brzdy a odvětrání. Open Rails 2024-08-06 04-56-10.jpgOpen Rails 2024-08-06 04-56-24.jpgOpen Rails 2024-08-06 05-28-06.jpg

Groza

Skladník
Po dlouhé době něco málo z TT. Os 4413 jedoucí směrem k Brnu, v čele se fešný lakem pyšní 850 019. Do Brna jsme dojeli s lehoulinkou sekerou, protože celý pobyt v Bránicích a něco navíc, jsem věnoval závadě na rozvaděči druhého přívěšáku, respektive jeho vypnutí z brzdy a odvětrání. Zobrazit přílohu 39405
Zdravím, kde se dá stáhnout ta 850.019?

okoun

Hradlař
Jedna odpolední pohodička pod věžemi Petrova. Díváme se na rychlík směr Jihlava (s Bertou), osobák směrem na Miroslav (754 047) a Ec od Drážďan v čele se slovenským Vectronem. A zajímavost, všechny obraty co jezdí Vectrony, měli původně vozit Taurusy, ale z mě dnes již (ne)známého důvodu nevozí. :D Open Rails 2024-08-08 02-31-23.jpg

Nahoře