Hledám fotografii, plán, typový výkres...

kiski

Skladník
Zdravím,

neviem presne, kde to na tomto fóre napísať, tak to píšem sem - zháňam fotky na textúry pre lokomotívu rady 163. Len v zelenom nátere, a podľa možností nejakej slovenskej. Ak nebude, môže byť aj česká, ale prioritne ZSSK. Ale len zelené farebné schémy, žiadne blonski (v prípade českej loko žiadne najbrty :)). Ak môžem poprosiť, v čo najväčšej kvalite. Vopred vďaka.
 

motorak28

Cestující
Dobrý den, smím se zeptat, zda by bylo možé nějakým způsobem získat typové výkresy (i s čely) a použitelné textury motorového vozu ř. 850/851 a přívěsného vozu Bmx? Děkuji, Daniel.
 

motorak28

Cestující
Nojo, nojo... Já se snažím psát slušně a stejně na tom hledáte nesprávnou skladbu slov, místo abyste mi pomohli.
Tak dá se to někde sehnat nebo ne?
 

Dan J.

Strojvedoucí
Hezký večer.
Prosím, nemá někdo nafocený tento vůz ČSD, konkrétně:
Bai do roku 1982, Bhm léta 1983 - 1989, stáčí, aby byly vidět nápisy na voze. Rád bych vytvořil variantu za loko 464.0 a v 2. případě vozy na sklonku předlistopadového provozu na našich tratích.
 

kiski

Skladník
Zdravím, zháňam fotky strechy rady 16X - nie verzie RJ (pôvodné talianky so zníženou blokom odporníkov). Najlepšie ak by boli z drona, teda čo najkolmejšie, ale nepohrdnem ničím schopným... Popr. inej podobnej rady 36X, 26X. Nejde mi o strešnú výzbroj, ide mi o vyrobenie textúr strešných panelov a striech stanovíšť.

Vopred vďaka.
 

Sajmon

Cestující
Zdravím, viem, že to je asi zbytočný príspevok, no predsa skúsim šťastie. Zháňam akúkoľvek fotodokumentáciu pre túto modrú krásavicu, avšak iba v tomto prvom retro nátere. Ďakujem.
1458824229.jpg
 

VíťaCh

Začátečník
Zdravím, je tu někdo kdo má nafocenou nějakou červeno-žlutou 810/809 jako je např. 810.191 nebo 271? Ale jinak bych bral jakoukoli 810 (i bafíky) :)
 
Nahoře