SimRail 2021

Howky

Průvodčí
Zdravím,
jako čerstvý majitel se ptám :
Do aplikace řízení stanice dispečerem se dostanu po úspěšném odjetí nejméně jednoho tutoriálu a přes Multiplayer ?
Aby ses dostal do sekce MP stačí odjet jeden scénář v SP.
Pak začneš na nižších stanicích a postupně službou ve stanicích (odpracováním hodin) si odemkneš další vyšší stanice :)

m61

Pokladník

We have already made contact regarding the route and trains from Germany, we will provide developers with editors. We have been operating from the USA for some time, because the local railway looks completely different than the European one - in order to convince them to SimRail, we create an American real route and trains.

FnK0NLBXgAARRrO.jpg
FnK0NLBWYAIYFOf.jpg
FnK0NLCWYAAqM-J.jpg
FnKzNNjXkAA3zbV.jpg

Přílohy

• FnKzNNjXkAA3zbV.jpg
    FnKzNNjXkAA3zbV.jpg
    214.4 KB · Zobrazeno: 0
  • FnK0NLCWYAAqM-J.jpg
    FnK0NLCWYAAqM-J.jpg
    232 KB · Zobrazeno: 0
  • FnK0NLBWYAIYFOf.jpg
    FnK0NLBWYAIYFOf.jpg
    66.2 KB · Zobrazeno: 0
  • FnK0NLBXgAARRrO.jpg
    FnK0NLBXgAARRrO.jpg
    264.9 KB · Zobrazeno: 0

Meda

Hradlař
Zdravím a prosím o info :

- pokud odjedu více úvodních aktivit, přibudou další ?

- za jakých podmínek přibudou nové loko, tratě a možnost jízdy v noci ?

Meda

Hradlař
Zdravím,
nevíte někdo, proč jsou např. na YouTube videa z této hry s různými loko (a třeba v noci), která ve vlastní hře zatím nejsou ?
Napadá mne jedině, že jsou to tvůrci nebo testeři nevydaných loko a vlaků.

Howky

Průvodčí
Zdravím,
nevíte někdo, proč jsou např. na YouTube videa z této hry s různými loko (a třeba v noci), která ve vlastní hře zatím nejsou ?
Napadá mne jedině, že jsou to tvůrci nebo testeři nevydaných loko a vlaků.
ukaž videa, ale ber v potaz stále je to verze early access :)

Howky

Průvodčí
Jsem asi opravdu natvrdlej, ale co jsi myslel tím - ukaž videa ?
Mám sem dát linky ?
Přesně tak. Ukaž videa, která jsi viděl. Ale jak jsem psal je to stále předběžný přístup k simulátoru. Takže, ještě to není plná hra :)

Meda

Hradlař
Zdravím,
odkazy na videa - např. :

Ještě mne napadlo, že se možná jedná o jízdy s vlaky v multipleyeru.

S tím předběžným přístupem a postupnými aktualizacemi je mi to jasné. Zrovna teď přibyla další stanice k řízení.

Dodo

Provozní technik
Však ale to sú všetko verejné veci. Ja tam mam aj napísané v popise ze to je jazda v MP. :)

Meda

Hradlař
Zdravím,
tak ovládání stanic i vlaků v pohodě. Mám jen problém s chatem. Najde se někdo, kdo mi (třeba přes SZ) poradí ? Děkuji.

m61

Pokladník
How did the idea to create SimRail come about? What is its phenomenon and will in the future players be able to travel virtually on Lower Silesian railway routes with white and yellow KD trains?

Jak se zrodil nápad vytvořit SimRail? Jaký je jeho fenomén a budou moci hráči v budoucnu virtuálně cestovat po dolnoslezských železničních tratích s bílými a žlutými vlaky KD?

Meda

Hradlař
Zdravím,
máte někdo taky tuto zkušenost s níže uvedenou chybou ?
Stanice :
Dabrowa Gor. Wschodnia
ve 2. koleji z Dabrowy Gor. prostřední traťový úsek svítí trvale červeně, i když je volný. Vlaky jezdí normálně. Ale zřejmě by nešel otočit směr.

m61

Pokladník
We present to you selected things that we are currently working on.
The list does not include foreign routes, trains & bug-fixes

SimRail_log.jpg.18d6678cb9c1b0fb3b991b9969a5aae9.jpg

Nahoře