Lakovna Acatus

Acatus

Provozní technik
Nemáte pls někdo přehled, jak a kde v NZ stojí odstavena 240.022? Potřeboval bych ji nafotit, dokud má prov. patinu. Snímek aktuálního odstavení by se šikl. Díky předem.
 

Acatus

Provozní technik
240.050-5 ČD je vyvěšena na https://msts-rw.cz/. Díky Dodovi za vyvěšení.

Zkouším dodělat E 499.0042 IDSC, ale neposlouchá mě u toho modelu alfa - asi nechápu mapování nebo je u tohoto modelu vyalfování některých částí složité/nemožné., takže takto asi jen pro traffic:confused:. Tři hodiny se seru jen s alfou na oknech a k ničemu. To nápis ČD Cargo na bočnici laminy je oproti té bobině brnkačka:)

140.042.jpg
 

Acatus

Provozní technik
Ahoj, mám ji v ČSD rozdělanou jako E 499 0040 a hledám ještě nějaké zdrojáky s pořádnou patinou na druhou z tohoto období.
 

Acatus

Provozní technik
Od včera cca 21:30 je u té 230.028 převěšen eng. Tak si ho s modelem příp. stáhněte znovu. Doplnil jsem opomenutý anim stínu a fíry a byly tam i staré (špatné) rozměry modelu a nastavení spřáhla.
Mmch, když jsem tak hrabal do těch animací, tak se mi podařilo (není předmětem opravy engu) zprasit zápis a na bočnici se mi objevila nějaká textura. Tím jsem začal přemýšlet o možnosti opravy té blikající mezistěny na stanovišti, jestli, když umíme umístit fíru vpravo, vlevo, by se nedala zaplácnout ta "projekce" umístěním mezistěny (pomocí animu) před tu poškozenou texturu mezistěny a zakrýt tak to rušivé problikávání?
 

tomazo

Cestující
Mezistěny pro stroje 230/240 na model p. Starého jsou v konečné podobě. Navíc ve dvou verzích, takže je lze dle libosti a vkusu přehazovat.
Verze obsahuje obě odlišné mezistěny a je na vás, kterou použijete jako čelní.
Michale, ještě jednou děkuji za tento jedinečný doplněk, který ono nepříjemné problikávání mezistěn zcela odstranil a prostor stanoviště přiblížil realitě. FA doplněk bude součástí lokomotivy CDC 230.091-1, která je zatím v dílnách u Acatuse.

230.001-0 stanoviště č. 2
230.100-0 stanoviště č. 1OR_mezisteny.jpg
 
Nahoře