To bych neviděl jako chybu hry, ale naopak. Z mých zkušeností se RS1 takto občas chová, popelnice...z nepochopitelných důvodů sem tam zastaví a škube a pak se až rozjede.
Je toho fakt hodně.Dalo by se prosím někde na fórech apod. vyčíst, jaké změny oproti verzi 1.6 obsahuje verze 1.7? Myslím tím, když na oficiálních stránkách ještě není vydaný popis změn. ...Ze zvědavosti a taky abych věděl, na jaké konkrétní opravy a vylepšení si dávat pozor apod.
jen ještě zdůrazním že toto se děje při brždění se staženým sběračem, zaplým HV po stahovačce, když začnu brzdit vzduchem samočinnou brzdouZdravím všechny. Měl bych jen dotaz, dělá jen mě že například když jedu s mašinou x6x s rychloměrem metra nebo tramex, když vypnu kompresory, topení a stáhnu sběrač, začne mi vibrovat ručička rychloměru a rychlost se začne zasekávat a přeblikává např, 51,50,51,49,48,49,49,47 atd. Zpozoroval jsem to již dřive třeba i u prokluzu. Předem díky za info a odpovědi. Hezký večer
zajímavé, každopádně už nahrávám video, je to tam pěkně vidětX6X idú ako majú najnovšie video z 29.9 dokonca pri silnom daždi. Žiadna nadprudová ochrana nič nebuchne. EDB ide a HV nevypne.
Co tam máme vidět? Prosím o popis situace.
Jedná se o ty vibrace rychloměru při brždění vzduchem bez zvednutého sběrače, dělají mi to tak všechny mašiny x6x. Toto samé mi to dělá u prokluzu, tam bych to i chápal, ale nebere mi to hlava při této situaci.Co tam máme vidět? Prosím o popis situace.
Dobře, děkuji, jdu se na to mrknout, předem všem díky za pomoc. Děkuji @DodoTest pre teba. Rozbehol som na 100km/h. Zhodil zberač, mal som režim na Ruku a vypol som kompresory tak ako si to mal aj ty. začal som brzdiť ručička ani rýchlosť mi nepreskakovala. Podľa mňa máš niečo zlé v nastaveniach
A máš před zdvičením pantografu sešuntováno na 0?Rád bych se zeptal, co se mi hra snaží říct tím, že "Zdvižením sběrače došlo k poškození lokomotivy"? Když stáhnu sběrač na 150/151 před stahovačkou, pak už loko nenahodím, kvůli zmíněné zprávě.
Aha, já je tam teď u mě spatřil také. Ale jen při jednom překmitu. Mám lock na 60fps, ale mám pocit, že pokud to lockneš na 30fps (1/2 V-Sync), tak to dost eliminuješ.Jedná se o ty vibrace rychloměru při brždění vzduchem bez zvednutého sběrače, dělají mi to tak všechny mašiny x6x. Toto samé mi to dělá u prokluzu, tam bych to i chápal, ale nebere mi to hlava při této situaci.
Tuto hlášku to vyhodí v případě, že napěťový systém lokomotivy nesouhlasí s napěťovým systémem v troleji. Přes diagnostiku F5 se "promačkej" na zobrazení hodnoty napětí v trati. Možná si na špatném, napěťovém úseku.Rád bych se zeptal, co se mi hra snaží říct tím, že "Zdvižením sběrače došlo k poškození lokomotivy"? Když stáhnu sběrač na 150/151 před stahovačkou, pak už loko nenahodím, kvůli zmíněné zprávě.