Jaké chyby myslíš? pokud vím, tak Nicolas nikde nepsal, že jsou dané skiny plně dokončené.Kámo ty máš krásný fotky, takovej potenciál ale stejně tam máš viditelný chyby a nebo neskinuješ pořádně aby to nějak vypadalo... dyť kdybys chtěl a pořádně se naučil skinovat tak si lidi z tvejch skinů sedaj na řiť, ty zatím jedeš stylem nějak to splácat a jdem na další skin.... jo pár lidí ti ty lajky dá protože neřeší ty chyby a myslí stylem juu máme novej skin, ale sakra šak to má nějak vypadat sice si to asi nevemeš k srdci ale zkusil jsem
Jaké chyby myslíš? pokud vím, tak Nicolas nikde nepsal, že jsou dané skiny plně dokončené.
Svatá pravda. Tvoje vlákno mi připomíná dětská ( totalitní ) léta na pískovišti, kde se klučina cachroval s hračkami od tatínka, který makal v Emerice. "Hračku půjčuji jen kamarádů, kteří se mnou kamarádí ", říkal. Nakonec to dopadlo tak, že si na tom pískovišti hrál sám. Pointa mé připomínky každého napadne. Dále si neodpustím výrok mistra modeláře / skinaře, který tvoří s jasným přesvědčením, že detail tvoří dílo. Nikolasi, potenciál máš a těším se na den, kdy kritikům svým dílem zavřeš ústa. Jinak ty panťáky jsou fakt perfektní. Mj. na fóru je vidět práce na novém stanovišti, jiné vlákno dokumentuje animaci dveří aj. Zkuste dát hlavy dohromady a vypilovat řadu 460 tak, jak to dokázali borci z OR CZ/SK s řadou 150/151/350.Zpětná vazba mu očividně dělá problémy.
Hrne to sem jak Baťa cvičky
Třeba ty na hotových skinech, které vydal, které bijou do očí, na které jsem ho upozornil a které dodnes neopravil... :/ Je to škoda no, zde se bohužel jede na kvantitu na úkor kvality...Jaké chyby myslíš? pokud vím, tak Nicolas nikde nepsal, že jsou dané skiny plně dokončené.