Skiny Nicolas

751001M.S.

Pokladník
To že robím raz to raz druhé, potom budovy je problém ? Čiže ak chápem správne, to že mám rôznorodú tvorbu, je problém ? Čo sa našli chyby, opravujem, avšak už nie tak často dávam výsledné screeny. To že sa tú objavia viacero mašín, za deň napríklad, nieje to tak že to čo bolo pred tým už považujem za hotové, nie vždy je na danú vec chuť... Ale chápem, radšej sypať stovky mašín/vagónov jednej rady... Lebo prečo robiť rôznorodú tvorbu, že áno ?
Spätná väzba mi problém nerobí, avšak ak to je len z toho pohľadu, že daný človek si chce iba rypnúť tak to úplne ignorujem. Ja sa nestránim tomu že mi niekto poradí, ako opraviť niektoré chyby, ba by som to aj prijal. Áno, prvé moje vydanie bolo také aké bolo, ale bolo čo bolo a bude čo bude...
nene není problém ani tak to že skáčeš od jednoho k druhému, ikdyž dokončit jedno pak druhý je ideál, ale spíš o to že ty skin co jsou hotový a nebo je ty považuješ za hotový tak pak po srovnání s reálným strojem ten skin uplně nesedí

Klokan 35

Provozní technik
To že robím raz to raz druhé, potom budovy je problém ? Čiže ak chápem správne, to že mám rôznorodú tvorbu, je problém ? Čo sa našli chyby, opravujem, avšak už nie tak často dávam výsledné screeny. To že sa tú objavia viacero mašín, za deň napríklad, nieje to tak že to čo bolo pred tým už považujem za hotové, nie vždy je na danú vec chuť... Ale chápem, radšej sypať stovky mašín/vagónov jednej rady... Lebo prečo robiť rôznorodú tvorbu, že áno ?
Spätná väzba mi problém nerobí, avšak ak to je len z toho pohľadu, že daný človek si chce iba rypnúť tak to úplne ignorujem. Ja sa nestránim tomu že mi niekto poradí, ako opraviť niektoré chyby, ba by som to aj prijal. Áno, prvé moje vydanie bolo také aké bolo, ale bolo čo bolo a bude čo bude...
Za mne jsi akorát užvaněný kecal a nejen na tomto fóru.

zbynda

Provozní technik
Na 098 je do oči bijící boční přechod kabina-bočnice. Každopádně, trochu to dopilovat a oba skiny budou velmi pěkné

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Teda já tam nic do očí bijícího nevidím. Asi proto, že nejsem takový hnidopich, abych zkoumal každičkou nepřesnost. Nehledě k tomu, jestli už někdo spočítal, kolik máme variací peršingů. Tipuji. Pět set? To ani nejde za jeden život se se všemi svézt. Tedy pokud nežiji jen pro tuto hru. A jako traffic? To je bez šance postřehnout, že je něco někde špatně nalakováno. :)
Ale zase je takový výběr o jakém se nikomu dříve ani nesnilo.
Buďte rádi za každý nový model či skin. Komu se nelíbí, tak ať jej nestahuje.

RicarCZ

Pokladník
Na 098 je do oči bijící boční přechod kabina-bočnice. Každopádně, trochu to dopilovat a oba skiny budou velmi pěkné
To mi připomíná situaci, když jsem já kdysi skinoval peršingy, hned kritika a to jsem je tuším rovnou vydal bez žádných ukázek.
Tady je to jiné, Nicolas pouze ukazuje svouji tvorbu, které ještě není hotová.

Můžu, ještě ukázát svoji "práci" na 163.084-7 kterou už za finální považuji, jestli tam najdete také "do očí bijící" chyby. :D
Open Rails 2023-10-30 03-41-05.jpg
Screenshot_19.jpg

Dodo

Signalista
hned kritika
neviem prečo každú pripomienku berie každý hneď ako kritiku. Tak dám von screen chcem ukázať na čom pracujem tak hádam si nechám poradiť. Nikde nie je kritika ja osobne som sa len opýtal či na tom bude ďalej pracovať a rovno som napísal čo vidím zlé. Takže nevidím to absolútne ako kritiku ale skôr ako radu už len tým že som napísal čo by bolo dobre opraviť.

Dodo

Signalista
No vidíš hneď to inak vyzerá. Akože na screene neviem či sa mi to zdá alebo máš navyretušované madlo medzi čelnými oknami? Možno to robí ten uhol pohľadu a samotný screen len sa pýtam.

Nahoře