Nuž to som nevedel, ale robí to psie kúsky na čelách.Tak to netuším, u mě se ve hře i v Shape Vieweru ukazuje v pohodě. Jinak tohle je skin od Jakuba Havlíčka z www.modely-msts.cz
Zítra na to mrknu.Nuž to som nevedel, ale robí to psie kúsky na čelách.
V prvom rade by som chcel poďakovať za "feedback" ak to tak môžem nazvať. Dlhšiu dobu som rozmýšľal či sa k tomu vyjadrím, nakoniec som si povedal že áno. V pôvodnej správe som nechal asi také najhlavnejšie body ku ktorým sa chcem vyjadriť a tiež niečo napísať na obhajobu.Předně se omlouvám, že to píšu takto veřejně, ale nejdou mi dát screeny do SZ. Následující řádky proto neber jako veřejné "hanění" Tvé práce, ale jako rady a tipy...
- Textura "B" se nedělá tak, že pouze přepíšeš název textury "A". Ač je většina Vectronů oboustraně shodná, tak jeden podstatný rozdíl tu je, a to
na střeše, kde na druhé straně jsou jinak větrací otvory:
- Dále je škoda, že nemáš výstražné trojúhelníčky na čelech. Pravda je, že já je na prvních dvou skinech taky nemám, protože to mapování není uplně šťastné, ale když člověk přijde jak na to, tak je fajn je tam mít...
- Co ovšem bije do očí, a na co je potřeba si dát pozor, jsou tyto "nedodělky" hlavně na čelnících a dalších záludných místech:
- A nakonec je tu ta komprese (nekomprese) modelu... Ale k tomu ať se vyjáří tvůrci jako Icik, nebo Jindřich, jak moc to ovlivní FPS.
On je ten rozdíl znát už při načítání modelu např. do ShapeVieweru. Ono nejde jen o "pár MB navíc na disku"...
Nepreháňaš to trošku? Lukyn ti to napísal v dobrom slova zmysle. A nejak mi príde z tvojej vety že sa ťa dotkla pravda ktorú ti dosť jemne napísal. Ako autor treba mať troška sebakritiky a zobrať si z toho ponaučenie nikto ti nechce zle. Nový skinari tí idú rýchlo rýchlo na kvantitu. Bohužiaľ narazíš na nás starších ktorý si dáme troška záležať. A áno ani moje skiny nie su tak kvalitné ako zas tých starších odomňa clčo sa venovali začiatkom MSTS. Ale vždy som si dal povedať a neuražal sa. Nevadí každý sme nejaký a časom popracuješ na tom my ti veríme.Ak si tu chceme niečo vyčítať tak by sme si asi mali najprv urobiť poriadky u seba
To je pravda pravdoucí, ale z toho co předvádíš za chování třeba na Discordu by dost lidí řeklo že nováček nejsi, když tam někdo shání textury, ty mu tam pošleš jako výsměch náhled fotek od DeadFishe jen abys ukázal že toho máš dost, a že máš něco co on mít nebude. Přijde ti tohle chování v pohodě?Každý nejak začínal, každý sa učil, nikto učený z neba nespadol, aj keď si to asi poniektorý myslia.
Áno mám to tu nachystané, teoreticky zajtra by mohla byť oprava.opravil jsi ty kliky u té KŽC M262.0124?
Keď už o nej hovoríme tak aspoň ukážem aktuálny stav, pomerne dlho bolo z mojej strany o nej ticho. Nechýba už veľa veci na dokončenie, podstate iba drobnosti, ako zladiť pruhy do jednej výšky aby to sedelo. To isté ešte s ODC 742.540, ak sa podarí tak myslím že v priebehu budúceho týždňa by mohli uzrieť svetlo sveta, avšak toto je len orientačné obdobie kedy by to mohlo byť. Môže to byť skôr alebo neskôr.Nazdar, záujem je, hlavne o tú ZOSZV 740...
To netuším ani ja, pomenovávanie nákladných vozov ide zatiaľ tak trochu mimo mňa. Ako to zobrazuje ConBuilder neviem, od začiatku používam len TSRE5. Tak neviem či to je problém TSRE5 alebo z mojej strany.Ahoj, prosím tě, ve vozech ČDC Laails 031, TSRE vidí všechny vozy pojmenované stějně (name). Nevím proč, v name to pojmenované je.