Chtěl jsem projet začátek aktivity, kvůli opravám výhybek ve Všetatech, ale dojel jsem jen do Dřís a za reverzem opět NZ1 a konec.
Tak jsem ukecal strojmistra a dal mi na tuto jízdu 754. Je lepší i v tom, že má NO. Když se jede na blok. Jenomže opět při posunu v Dřísech sice žádná rychlobrzda, ale po zastavení za reverzem se mi vygumoval TM pod F4. Normálně přejdu a zkusím jet na vozy, že trasa opět naběhne. Jenomže se nepřehodila výhybka a já jel opět do nesprávné. Najednou rána a najede do mne zezadu traffic do Všetat s takovou silou, že se oba otočíme o 180°. Normálně jsem přešel zpět na druhé stanoviště a mohl jsem pokračovat v jízdě směr Stará Boleslav s tímto novým vlakem. Ale po nesprávné a samozřejmě s nexákem jsme se potkali ve stanici. Téměř jsem už stál a stačil jsem z lokomotivy vyskočit před nárazem.

Já už se na to fakt vyprdnu. Netuším, kde je zádrhel. Ale takto se aktivita opravdu dělat nedá. Myslel jsem, že jízdu někdo otestuje a najde příčinu. Jo udělat vláček z bodu A do bodu B je legrace, ale tam, kde je hromada reverzních bodů..... Snad by měla být nějaká pravidla a ne tvořit metodou pokus a omyl.
Takto se vlak po srážce zezadu na brejlovce otočil.

A normálně šlo odjet po nesprávné.

Chtěl jsem se v Boleslavi hodit do své koleje, ale nefungovalo ani CTRL-M a poté G a srážka byla nevyhnutelná.

A bum

Jo, v MSTS by z toho byla hromada až na střechu výpravní budovy, asi takto

: