Takže problém byl jenom v tom zamčení a odemčení pultu. Díky. Už to jede.

Záři návěstidel zatím neřeším.
První dojmy. Lokomotiva má trochu menší výběh, v Dřísech jsem měl asi 3 minuty zpoždění proti verzi 1.4, 1.5. ( z kopce se to výběhem nerozjelo na 80 jako v 1.4) Ale když jsem za to vzal i s vozy, tak má Barča trochu větší výkon a před klesáním do Otradovic jsem měl i to kilo a zpoždění dohonil. Ve verzi 1.4 je kilo až na mostě u Otradovic, ale to se musí i z kopce jet na plný výkon. FPS mám většinou 149, což je zbytečně moc a hra se trochu chvěje.
V Milovicích jsem provedl posun, ale ve finále za reverzním bodem mi to opět hodilo NZ1 s rychlobrzdou. Sice šlo dál jet na opakované mačkání shift a _, ale už nefungovala trasa. Ale i kdybych dojel do Lysé a přelezl na 163, tak bych se dál nehnul, protože asi nějaký blbec z té lokomotivy udělal střídavku.

Zkoušel jsem to ve volné jízdě a po zdvižení sběrače hláška, že došlo k poškození lokomotivy.
Tedy otázka je, co dopsat do ladění stejnosměrných lokomotiv, aby se mohl zdvihnou sběrač.
Respektive, co dopsat i do dvousystémovek a co do střídavek, aby to fungovalo.
A poprosil bych nějakou klávesovou zkratku pro vybavení toho NZ1. Ale na tomto výkonném PC se mi tohle ještě v OR nestalo.
A nedivte se mým začátečnickým dotazům. Do teď jsem jenom stavěl tratě a nebyl vůbec čas jezdit. A jsem celkem v časovém presu.
Zbyňku
manuál je vydaný na webu
O to manuálu vím ze začátků, ale ten je psaný dost všeobecně pro nová ladění. Mě by zajímalo co je nutné upravit pro modely před ORCZSK. Pomohlo by mne, jaký odstavec kam dopsat. Abych neporušil posloupnost zápisů. Mám na to k doplnění už jenom jeden večer.

Možná ještě zítra dopoledne.