Skiny Groza

Daniel Marek

Posunovač
Jako nezlob se na mě, ale... Nechceš příště místo vydávání něčeho "narychlo" raději poslat ten skin někomu na kontrolu? Já vím, každý nový přírustek se cenní, ale nemusí se snad vydávat nedokončená a místy i velmi odfláklá práce... Věřím, že i tak to někomu udělá radost, ale chtělo by to ještě hodně doladit, zejména střechu, ta k tomu absolutně nesedí a dle stínů je převzatá z jiného skinu (tipuji 754 008 od Havrdy). Neber to nijak zle, ale někdy je lepší si s tím dát víc záležet a vydat to později, než narychlo slepit pár fotek (a ještě ke všemu blbě) a hned to plácnout na net. Tohle totiž opravdu není pěkný skin.

Groza

Skladník
Jako nezlob se na mě, ale... Nechceš příště místo vydávání něčeho "narychlo" raději poslat ten skin někomu na kontrolu? Já vím, každý nový přírustek se cenní, ale nemusí se snad vydávat nedokončená a místy i velmi odfláklá práce... Věřím, že i tak to někomu udělá radost, ale chtělo by to ještě hodně doladit, zejména střechu, ta k tomu absolutně nesedí a dle stínů je převzatá z jiného skinu (tipuji 754 008 od Havrdy). Neber to nijak zle, ale někdy je lepší si s tím dát víc záležet a vydat to později, než narychlo slepit pár fotek (a ještě ke všemu blbě) a hned to plácnout na net. Tohle totiž opravdu není pěkný skin.
Já se na tebe nezlobím :) Ano, střecha je převzatá z jiné mašiny a upravená, aby jakž takž seděla. Holt nemám dron, abych si mohl pořídit fotky na originální střechu. A se zbytkem skinu jsem spokojen ;)

751001M.S.

Pokladník
Já se na tebe nezlobím :) Ano, střecha je převzatá z jiné mašiny a upravená, aby jakž takž seděla. Holt nemám dron, abych si mohl pořídit fotky na originální střechu. A se zbytkem skinu jsem spokojen ;)
No šel by určitě udělat líp, jinak střechy nafotil @heme tak mu můžeš napsat :)

Groza

Skladník
Tak jsem se pokusil o "rychloopravu" té střechy, snad je to alespoň trochu lepší..
Kdo má zájem, tak může znovu stáhnout opět na mém disku https://drive.google.com/drive/folders/1rWNEDEM_b3y2uMV-vH9NeS_QJfu1oVHr
asioprava.jpg

Groza

Skladník
Opět jsem něco tvořil, konkrétně vůz Bmx765 ve dvou variantách. První jest MOZ Bmx765 113, jak označení napovídá, tak tento vůz vlastní firma Moravská Železniční, která ho koupila roku 2019 od ČD. Fotky na tento skin mi poslal @E499_2002, za co mu moc děkuji! A druhý vůz je ten stejný (Bmx765 113), akorát jsem ho upravil tak, aby odpovídal stavu kolem roku 2010, kdy ještě jezdil u ČD v pravidelném provozu okolo Olomouce.
Kdo má zájem, tak ke stažení opět na mém google disku: https://drive.google.com/drive/folders/1rWNEDEM_b3y2uMV-vH9NeS_QJfu1oVHr MOZ1.jpgMOZ2.jpgCD1.jpgCD2.jpg

Groza

Skladník
PS. Kdo by měl nafocený jakýkoliv vůz Balm/050/Bmx/Bpx, popř. motory 850/851, tak ať se mi prosím ozve, mám zájem ;)

Dan J.

Strojvedoucí
Opět jsem něco tvořil, konkrétně vůz Bmx765 ve dvou variantách.
Ahoj, SUPER, ale prosím tě, proč máš jen uzavřenou verzi, když jdou tak krásně spojit, kraj, středový a poslední? Nechtěl by jsi dodělat? Já bych pak udělal směrování na ORCZ a noční verze pro odstavené vozy, jako je tomu v balíku vozů pro ORCZ. Takže by jely jak v MSTS, tak ORCZ.

Groza

Skladník
Ahoj, SUPER, ale prosím tě, proč máš jen uzavřenou verzi, když jdou tak krásně spojit, kraj, středový a poslední? Nechtěl by jsi dodělat? Já bych pak udělal směrování na ORCZ a noční verze pro odstavené vozy, jako je tomu v balíku vozů pro ORCZ. Takže by jely jak v MSTS, tak ORCZ.
Ahoj, u toho vozu od Moravské Železniční asi nehrozí, že by ho s něčím spojovaly, když vlastní jenom jeden takový vůz. Ale u té ČD verze se na to klidně podívám.

Dan J.

Strojvedoucí
Jasně a dík moc, ty mám na mysli, v Olmiku stávaly, třeba 4-5 a byly spojené. Ono je třeba myslet na to, že do zařazení vozů přesně do jedné stanice, je super, ale budou se používat i jinde, celkem si nedovedu představit, jaký bych musel mít trainset, kdybych měl vozy pro každou stanici originál. To už bych fakt nedal a to nemám žádný piditrainset. :)

Groza

Skladník
Tak už jsem udělal i verzi s přechodama, aby se daly spojovat mezi sebou. Takže teď jsou 4 verze - bez přechodu, s oběma přechody (PO), s předním přechodem (PP) a se zadním (PZ). Ke stažení opět na mém googledisku https://drive.google.com/drive/folders/1rWNEDEM_b3y2uMV-vH9NeS_QJfu1oVHr
prechodBmx.jpg

Groza

Skladník
Tentokrát jsem si pro vás připravil skin pořádného šestiválce, lokomotivu 751.335, patřící společnosti Moravská Železniční. Snad se bude líbit a najde využití. Autorem fotek je jistý "Tymoteusz Noremberg" z polského fóra, za což mu moc děkuji. Ke stažení na mém google disku: https://drive.google.com/drive/folders/1rWNEDEM_b3y2uMV-vH9NeS_QJfu1oVHr
PS. Není tu někdo čistě náhodou z Moravské Železniční? Něco bych potřeboval zjistit ;)
1.jpg2.jpg

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Opět jsem se rozhodl něco vytvořit a vydat. Tentokrát se jedná o "olejničku" 754 080 :D Snad vám dobře poslouží. Žádné nekonečné slibování ;) tady jest link: https://drive.google.com/drive/folders/1rWNEDEM_b3y2uMV-vH9NeS_QJfu1oVHr
Zobrazit přílohu 37101Zobrazit přílohu 37102
Teď má přezdívku „Bílý kámen“ . :D:D:rolleyes:...
Neboť toho, koho napadlo tam poslat 80-tku zjevně nevěděl, co se poslední měsíce s 80-tkou děje.

P.S. S 079-tkou rovněž tak...:D

Groza

Skladník
Po krátké době jsem si opět připravil další pořádný stroj k vydání, tím je brněnská 754.013. Tento stroj je dosti atypický oproti ostatním 754. Má například lehce upraven spalovací motor, pouze jednu UIC zásuvku, dosazen řídící systém INTELO a úplně jiné stanoviště. Tak snad poslouží ;) Ke stažení ZDE. PS. Mám pro něj nachystanou i originální kabinu :cool: 1.jpg2.jpg

Groza

Skladník
Po nějaké době tu mám pro vás zas nějaké skiny, konkrétně 3 vozy WRmee816 a 2 vozy WRmee814. Tyto skiny jsem dělal už před pár lety, ale pořád jsem přemýšlel, jestli je vydat nebo ne, hlavně proto, že neexistuje přesný model vozu WRmee, takže minimálně interiér nesedí. Nakonec jsem se ale rozhodl to zveřejnit, takže pokud s tím má někdo problém, tak ať vůz ani nestahuje..
PS. Z neznámého důvodu se mi nepodařilo .s soubory zabalit do komprimované verze, takže zabírají víc místa.
ODKAZ KE STAŽENÍ

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Nahoře