Já to furt nechápu. Tím že si zaklikáváš přivolávačku, tak změníš pouze to, že když nalinkuješ bílou, tak ti bude místo trvalého světla blikat. Čili změníš Posun dovolen na přivolávačku. Nic víc. Pokud bílá žádný link nemá, tak to nic neovlivňuje.... pokud dam 3zn jako odj nav tak v zakladu on pocita se zlutou. proto js tam zaklikavam i tu privolavacku.
jj bavimeJá to furt nechápu. Tím že si zaklikáváš přivolávačku, tak změníš pouze to, že když nalinkuješ bílou, tak ti bude místo trvalého světla blikat. Čili změníš Posun dovolen na přivolávačku. Nic víc. Pokud bílá žádný link nemá, tak to nic neovlivňuje.
Když dám kamkoli trojsvětlové návěstidlo, a nebudu mít zaškrtnuto "Návěst-40", "Předvěst" nebo "Výstraha místo volno", tak tam žádná žlutá být nemůže! V případě návěstidla AHr zaškrtnu pouze volno bez linku, a nic jiného.
Pokud se tedy bavíme o scriptech od Jirky Poláka.
jednoduše, vem si třeba Total Commander a na jedné straně budeš mít původní verzi co máš venku a na druhé tu aktualni předělanou a formou porovnání adresářů si překopíruješ novější soubory bokem a ta pak dáš do stejné struktury složek jako je složka s tratí tratí a to pak zapakuješ a vydáš jako aktualizaci. A hotovoZdravím, již jsem přejmenoval všechny stanice a upravil ještě některé drobnosti. Chtěl bych se zeptat, jak se dá udělat pouze aktualizace na novější verzi tratě, aby se nemusel pokaždý stahovat velký soubor celé tratě.
Děkujijednoduše, vem si třeba Total Commander a na jedné straně budeš mít původní verzi co máš venku a na druhé tu aktualni předělanou a formou porovnání adresářů si překopíruješ novější soubory bokem a ta pak dáš do stejné struktury složek jako je složka s tratí tratí a to pak zapakuješ a vydáš jako aktualizaci. A hotovo
Ano, všiml jsem si, že trať jaksi nabobtnala. Nevíte, co vše lze vymazat?jestli se koukam dobre tak 3GB z cehoz 870 MB sound (ma tam zvuky z 310 a dalsi hlaseni (pro fiktivku zbytecne)), 1,9 GB terrtex a (250 MB textures ale to by moho byt)
no 100% ty stanicni hlaseni tim usetris cca 800 MB, dále nevím jak moc používáš ty konkretni terrtexi, pokud nepouzivas konkretni fotomapy tak si vystacis jen s par souborama (ty zakladni) a tek dalsich cca 2300 muze jit pryčDěkuji
Ano, všiml jsem si, že trať jaksi nabobtnala. Nevíte, co vše lze vymazat?