charlie600
Skladník
to je ústav 
Já jsem taky zvědavej, kdy konečně ukážeš nějakou svojí práci. Zatím vidím jenom blbé kecy a vysírky.Já jsem taky zvědavej, kdy konečně trať BP v místech za poslední roky bude vypadat jako simulator.
A člověk může v životě dokázat více, než jen si hraní na počítači v editoru.
Co třeba?
Sice nám nechce ukázat, jaký je stavitel, ale o jeho životním cíli víme vše.Ho*no.
Ty jsi vážně na palici.Já ukáži vše, protože se potřebuji zviditelnit, cíl nemám, ale on
Sice nám nechce ukázat, jaký je stavitel, ale o jeho životním cíli víme vše.
Já ukáži vše, protože se potřebuji zviditelnit, cíl nemám, ale on
Sice nám nechce ukázat, jaký je stavitel, ale o jeho životním cíli víme vše.
Ho*no.Co třeba?
Sázka : kdy budeme mít "nového" člena s novým nickem ?Tak si dáme na chvíli oddech.
Toto vzniklo po odmlčení se Lazaruse. Až opět reinkarnuje, tak jej poznáme podle bleskových asi 20 vstupech za den, všechno ví a hlavně je stále na lokomotivě.kdy budeme mít "nového" člena s novým nickem ?
Dobrá práce, Dane. Tak si ho sem, strojvedoucího - skautíka, dáme, ne?
No protože on nechce stavět a pomáhat, být ku prospěchu ostatním, mít dobré vztahy s ostatními lidmi, najít si ženskou. Vůbec to nechápe a není toho schopen, tak se za svoji frustraci začal mstít okolnímu světu. Měl široká ramena na lidi 3x starší, vydával doporučení stran životních cílů, a pak zjistíš, že to je obtloustlý cucák o výšce závrtného šroubu, co by se po první facce rozplakal jak hromádka neštěstí. Co to asi muselo být za vlivy okolí, že už takhle mladej člověk je taková svině?Nepochopím, prečo sa venuje v MSTS/OR nejakej trati, keď sa mu nepáči.