já chci

Já ukáži vše, protože se potřebuji zviditelnit, cíl nemám, ale on
Sice nám nechce ukázat, jaký je stavitel, ale o jeho životním cíli víme vše.
Ty jsi vážně na palici.

Kde jsem psal, že jsem něco dělal do MSTS/OR?
Kde?
Opět se utvrzuje, to snad nemůže být ani pravda.
Porapanec, ano, to je to správné slovo.

Dan J.

Strojvedoucí
Tak jen aby jste věděli s kým máte tu čest, tak na FB ve vlakových simulátorech naleznete tohodle "mnohonicka" pod tímto nickem a vystupuje jako pupek světa, kterého pověřili snad v celé Evropě se zastoupením tratí a autorských práv a pak sám prezentuje screeny z upravené pirátské 310ky. Hlavně je to dobrý brouk Pytlík, všimněte si, jak staviteli tratě, kterou tady stavěl jako příklad, píše jakousi žádost autora, aby opravil název stanice a dal tam interpunkční znaky. :)
trnecka.jpg

Mimochodem, nedávno zde na fóru taky dělal ombucmana, polskému modeláři na model lůžkových vozů. Takže asi tak nějak.

popocatepetel

Začátečník
Po dlhšej dobe sa sem pozriem a čo tu nevidím? Len hromada s.ačiek a odpadu. Ale je to dosť zaujímavá oblasť tohto fóra. :D Ale rád by som sa vyjadril k tomuto pajácovi tunáka. Nepochopím, prečo sa venuje v MSTS/OR nejakej trati, keď sa mu nepáči. Veď je toľko ďalších tratí. A navyše, stačí si vytvoriť svoju vlastnú trať presne podľa seba. Ono to zase nie je až taký problém, síce to žerie neskutočne veľa času, i keď neviem ako je to v MSTS/OR, ja som staval v Train Simulatore/Railworkse, tam sa stavalo s podporou utilitky "mapy CZ" úplne super. Čiže nech sa do toho pustí a má to presne podľa svojich predstáv. A neviem prečo, ale z tých fotiek mi stále pripomína toho chlapca zo Shrecka (asi 2. alebo 3. časť), ktorý stále hovoril:"Predveď rev!", "Zarev!", a potom nakoniec, keď Shreck "zareval" mu ten panghart povedal:"To nie je on!" :D ja by som v tej situácii toho smrada sopľavého zabil. Už iba pri pohľade na neho. :D

Pawlik

Průvodčí
Nepochopím, prečo sa venuje v MSTS/OR nejakej trati, keď sa mu nepáči.
No protože on nechce stavět a pomáhat, být ku prospěchu ostatním, mít dobré vztahy s ostatními lidmi, najít si ženskou. Vůbec to nechápe a není toho schopen, tak se za svoji frustraci začal mstít okolnímu světu. Měl široká ramena na lidi 3x starší, vydával doporučení stran životních cílů, a pak zjistíš, že to je obtloustlý cucák o výšce závrtného šroubu, co by se po první facce rozplakal jak hromádka neštěstí. Co to asi muselo být za vlivy okolí, že už takhle mladej člověk je taková svině?

Nahoře