Kabiny Groza

Groza

Skladník
K právě vydanému skinu 754 067 jsem vytvořil i autentickou kabinu, kterou tahle lokomotiva má. Není to úplně dokonalé, nedá se to srovnávat s kabinami od zdejších profíků, kteří se zaměřují na tvorbu kabin, ale mě to dostačuje, tak snad nebudu jediný ;) ;)
Fotky na kabinu (stejně jako na skin 4.067) mi poskytl "AdamD".
Odkaz ke stažení: https://uloz.to/file/91H4rlPoN5MU/cab754-067-rar
1.jpg

Groza

Skladník
Na tom videu ten motor zní trochu nebardoťácky...
Asi budu muset napsat hlášenku do dílen, ať ten motor kluci trochu poštelují ;) Ale teď vážně, to video je primárně o té kabině, zvuky ať si každý použije jaké chce. Já vzal zvuky z tlumené 749 a akorát z nich odstranil zvuky "volantového" kontroleru, když ho tato lokomotiva nemá.

Groza

Skladník
K vydané 754.013 jsem udělal rovnou i kabinu, protože si to opravdu zaslouží ;) Je zde k vidění mnoho změn, oproti jiným 754, například nový rychloměr nebo regulérní kombinovaný ovladač, né jak MSV 754, které ho mají jen na výkon a na brzdu mají klasické OBE1. Škoda, že zůstalo jen u jednoho stroje při této rekonstrukci, protože za mně je povedená :) Ke stažení ZDE. Jsem rád, že jsem si mohl stanoviště nafotit a udělat tuto kabinu, protože budoucnost této mašinky je v reálu dost nejistá, právě kvůli atypičnosti a odlišnosti od ostatních strojů. Tak ať alespoň v simulátoru jezdí navěky :D 013cab.jpg
PS. Opět jsem k tomu udělal takové kratší video, kde je vidět co funguje a co ne.

Bpee237

Začátečník
@Groza first, sorry for writing in Englisch, but i am from germany. Your cabins look great, are they optimated for OR CZ/SK? So do they have the options like compressor, engine starter/shut of, and so on...?

Groza

Skladník
@Groza first, sorry for writing in Englisch, but i am from germany. Your cabins look great, are they optimated for OR CZ/SK? So do they have the options like compressor, engine starter/shut of, and so on...?
Hello, unfortunately for you, they are mainly made for MSTS, where there are no such options like engine start etc, so these functions aren´t implemented in my cabins. I dont use OR CZ/SK, so I don´t know how the cabin will work here.

Groza

Skladník
Teď jsem na můj google disk nahrál menší opravu kabiny pro lokomotivu 754.013. Změny se týkají převážně grafického vzhledu některých prvků a čelního pohledu. Tak kdo chce, ať si kabinu stáhne znovu.

Groza

Skladník
Tentokrát nemám nic nového, pouze jsem nahrál na MŮJ GOOGLEDISK menší update a vylepšení některých, už dříve vydaných kabin.
Cab 749.265 - upraveno umístění kabiny vůči modelu lokomotivy
Cab 754.012 - lepší animace rajčáku, lepší FRONT - výhled z lokomotivy už moc nepřipomíná spíš výhled z tanku :D
Cab 754.080 - upraveno umístění kabiny vůči modelu lokomotivy

Groza

Skladník
Po nějaké době jsem se rozhodl udělat další kabinu do MSTS, tentokrát pro můj oblíbený motorový vůz 851, konkrétně fotky jsou ze stroje 851.005 - který jsem nedávno naskinoval. Tak snad udělá radost a najde využití i ve vašich trainsetech :D Ke stažení ZDE.1.jpg
2.jpg
PS. Na youtube jsem nahrál krátké video, kde jde vidět co a jak (ne)funguje :cool:

Groza

Skladník
Opět tu mám pro vás nějakou tu kabinu, tentokrát z brněnského stroje 362.062. Kabina obsahuje dvě verze - jednu s vyplým a jednu se zaplým dispejem ETCS. V době mého focení kabiny (cca leden 2024) byl ETCS displej zatím vyplý a proto byly na lokomotivy osazeny provizorní rychloměry. Avšak pomalu, ale jistě se ETCS displeje na maloměřických 362 zprovozňují a proto už nejsou provizorní rychloměry potřeba, tak se vypínají a předpokládám, že časem dojde i k jejich demontáži.
Verze s vyplým ETCS: 1d.jpg
Noční verze:
1n.jpg
Verze se zaplým ETCS:
ETCSd.jpg
Noční verze
ETCSn.jpg
Uvědomuji si, že většina lidí jsou zde Openrails jezdci, takže (nejen) tahle "hloupá" 362 kabina je pro ně k ničemu, ale přeci jenom, kdyby měl někdo zájem, tak - ODKAZ KE STAŽENÍ
PS. Opět krátké ukázkové video:

Daniel Marek

Posunovač
Opět tu mám pro vás nějakou tu kabinu, tentokrát z brněnského stroje 362.062. Kabina obsahuje dvě verze - jednu s vyplým a jednu se zaplým dispejem ETCS. V době mého focení kabiny (cca leden 2024) byl ETCS displej zatím vyplý a proto byly na lokomotivy osazeny provizorní rychloměry. Avšak pomalu, ale jistě se ETCS displeje na maloměřických 362 zprovozňují a proto už nejsou provizorní rychloměry potřeba, tak se vypínají a předpokládám, že časem dojde i k jejich demontáži.
Verze s vyplým ETCS: Zobrazit přílohu 40064
Noční verze:
Zobrazit přílohu 40066
Verze se zaplým ETCS:
Zobrazit přílohu 40067
Noční verze
Zobrazit přílohu 40068
Uvědomuji si, že většina lidí jsou zde Openrails jezdci, takže (nejen) tahle "hloupá" 362 kabina je pro ně k ničemu, ale přeci jenom, kdyby měl někdo zájem, tak - ODKAZ KE STAŽENÍ
PS. Opět krátké ukázkové video:
Ty displeje jsou plně funkční, to není o tom, že by to nefungovalo.. Kdo má zkoušky na ETCS (já je třeba ještě nemám), tak si zapne ETCS a jede s rozsvíceným displejem ETCS, kdo nemá zkoušky, tak ho nezapíná a svítí mu akorát rychloměr TELOC. K žádné demontáži nedojde, takhle, jak to je, už to bude jezdit ..

Groza

Skladník
Ty displeje jsou plně funkční, to není o tom, že by to nefungovalo.. Kdo má zkoušky na ETCS (já je třeba ještě nemám), tak si zapne ETCS a jede s rozsvíceným displejem ETCS, kdo nemá zkoušky, tak ho nezapíná a svítí mu akorát rychloměr TELOC. K žádné demontáži nedojde, takhle, jak to je, už to bude jezdit ..
Okey dík za doplnění. To jsem měl asi nějaké špatné informace, tak se omlouvám.

Nahoře