Zaes 343.2

Jakub H.

Cestující
Po týdnu jsem se opět dostal k Zaesu. A hned první zjištění bylo nemilé. Jelikož jsem blbej, tak jsem zjistil, že jsem se celou dobu řídil špatně, co se polys týče. Vůz má 30 950 polys... Již se mi podařilo sundat 500 a jsem na 30 400, ale teda zjištění nepříjemné. Proto nyní počkám s mapováním a budu se zabývat otázkou, jak polys dále snížit.

TSrepaints

Začátečník
30 400 mi nepríde nejak rozumné na obyčajný nákladný voz. Dá sa to síce slušne poriešiť LOD-my, ale aj tak je to podľa mňa priveľa. Toto sa musí zmestiť do 20000 tak že nebude vizuálny rozdiel oproti tomuto stavu teraz.

Jakub H.

Cestující
30 400 mi nepríde nejak rozumné na obyčajný nákladný voz. Dá sa to síce slušne poriešiť LOD-my, ale aj tak je to podľa mňa priveľa. Toto sa musí zmestiť do 20000 tak že nebude vizuálny rozdiel oproti tomuto stavu teraz.
Super, proto jsem ani nikde nenapsal, že si myslím, že je to rozumný. Nejsem blbej a pokud to není dost jasný z předchozích příspěvků tak jsem jasně psal, že hodlám poly dál snížit.

TSrepaints

Začátečník
Ospravedlňujem sa. Korunu na hlave som ti atakovať nechcel.

Len pre doplnenie toto som robil do RW a modeloval som tam všetko aj matice.
Má to 27000. Do OR by som to stlačil na 22000 celkom určite.

uacs.jpg

Už sa k tomuto vláknu ďalej nevyjadrím. Sorry za urážku.

Jakub H.

Cestující
Ospravedlňujem sa. Korunu na hlave som ti atakovať nechcel.

Len pre doplnenie toto som robil do RW a modeloval som tam všetko aj matice.
Má to 27000. Do OR by som to stlačil na 22000 celkom určite.

Zobrazit přílohu 35255

Už sa k tomuto vláknu ďalej nevyjadrím. Sorry za urážku.
Nemám potřebu si na nic hrát, od toho jsou na fórum jiní jedinci. Jen když jasně píšu, že hodlám póly dále snížit a pak se zde napíše, že 30k póly.určitě není přijatelný jak kdybych někdy řekl, že to přijatelný je, tak už si přijdu jak blázen a nakrkne mě to, to je celý. Já jsem naopak rád a vážím si toho, že vúbec nějaká zpětná vazba je.

Nahoře