Trať 042

ML636

Signalista
Týýý vo.... :eek::eek: Tak to tedy jdu na to, ať to má třeba 50 GB, tohle musím mít. Konečně pořádné projížďky s motorovou trakcí, 810 máme, Brejle máme, Banglády zprovozním... Ještě mít pro ORCZ/SK kompatibilní 843 a 854 a už to fakt bude virtuální železniční ráj. Podle ochutnávek trať vypadá naprosto úžasně, už se těším, až tam osolím nějaký ten Brejlorychlík. Sakra, co jsem se tam taky najezdil.

ML636

Signalista
Tak je to naprosto v pohodě.
Tedy jedna složka Train simulator, kde se jen přejmenovává Global a Routes, někdy i sound. Tedy když chci hrát jinou trať, tak jen u své přejmenuji na GlobalBP a RoutesBP. Vlaky už jsou společné včetně Track_B
Takže mohu bezpečně sloučit data z obou Track_B do jedné a dále přejmenovávat jen Global, Routes a Sound podle tratě? (Samozřejmě než do toho hrábnu, vytvořím si zálohu obou Track_B)

RicarCZ

Posunovač
Takže mohu bezpečně sloučit data z obou Track_B do jedné a dále přejmenovávat jen Global, Routes a Sound podle tratě? (Samozřejmě než do toho hrábnu, vytvořím si zálohu obou Track_B)
Do Track_B stačí doplnit jen chybějící složky a stávající nechat jak jsou, tam jsem nic neměnil.

ML636

Signalista
Díky, prozatím jsem si je na zkušební jízdy rozdělil, takže to sloučím. Jinak, co můžu zatím říct, tak paráda, fakt super zatím to, co jsem projel !!!:eek:

. . . Akorát do té Rokytnice a Jablonce n/J, tam ukučírovat ten Orchestrionek a nedostat kopanec od proužkaře, to je umění. :D :D Zlatý koridor. Ještěže umím psát všema deseti, to je samý živák, plyn, neutrál, živák, 10 km/h, BP, smyk, písek, houkačka, živák, lehce plyn, 45 - 10 - 50 - 20. Prsty jako při Bugatti Stepu na klavír.:D

RicarCZ

Posunovač
Děkuji za všechny kladné ohlasy. Nevím jaké funkční přejezdy od Jakuba H. myslíš? Nikde jsem nic nenašel.

RicarCZ

Posunovač
Icik myslí toto. Aktuálně mám jen VÚD s a bez pozitivky a AŽD 71 s krátkými kšilty s i bez pozitivky, ale pouze ve verzi bez závor. Až bude víc času, chci udělat i AŽD 71 s dlouhými kšilty, závory a také AŽD 97 v různých variantách.
To vypadá hodně dobře, určitě by se mi do trati hodily :) Nějak jsem to přehlédl.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, tak jasně, nechme Hradec, Hradcem. Ale narazil jsem na daleko podstatnější problém, absenci návěstidel na koncích kolejí v Náchodě, obě zhlaví. I když je tam ve skutečnosti možná jedno návěstidlo slučovací, nevím, už jsem tam dlouho nebyl, v OR musí být návěstidlo na každé koleji, jinak nelze křižovat s AI vlaky, na to se používají ona skrytá návěstidla, umístěná pod povrch tratě.
nachod.jpg

To samé opačným směrem-

RicarCZ

Posunovač
Ahoj, tak jasně, nechme Hradec, Hradcem. Ale narazil jsem na daleko podstatnější problém, absenci návěstidel na koncích kolejí v Náchodě, obě zhlaví. I když je tam ve skutečnosti možná jedno návěstidlo slučovací, nevím, už jsem tam dlouho nebyl, v OR musí být návěstidlo na každé koleji, jinak nelze křižovat s AI vlaky, na to se používají ona skrytá návěstidla, umístěná pod povrch tratě.
Zobrazit přílohu 40813

To samé opačným směrem-
V Náchodě před rekonstrukcí byla skupinová odjezdová návěstidla, tak to i mám v trati a takových míst bude více. Jaká skrytá návěstidla pro tyto případy použít?

Dan J.

Strojvedoucí
V Náchodě před rekonstrukcí byla skupinová odjezdová návěstidla, tak to i mám v trati a takových míst bude více. Jaká skrytá návěstidla pro tyto případy použít?
Tohle ti musí poradt asi Zbyněk, nebo Pepah, prostě stavitelé tratí. Má to tak v trati BP. Prostě před námezníkem na každé koleji je návěstidlo, umístěné, že není vidět, model klacku je pod terénem. Jde to v OR vidět, když jakoby koukněš pod trať. Jinak prostě v OR nefunguje křižování.

Fana Staněk

Provozní technik
Na konec každé koleje, pro kterou se návěstidlo vztahuje, skrytý cesťák. Aktivitář tak postaví odjezd jen z příslušné koleje.

Nahoře