Skiny Michal S. OR,Trs,RW

751001M.S.

Pokladník
Chtěl bych vám představit moje skiny, co jsem kdy naskinoval, skinuju jak do Openrails, tak trainz i RW, někteří mě možná znáte z FB jako Michal Slavík, popřípadě discord kde hlavně ukazuji tvorbu... pokusím se sem naházet co nejvíce ukázek skinů, tak zde první ukázka: 253.jpg

Icik

Pomocník strojvedoucího
V brzké době uvolníme update lokomotiv 742. Budou tam pomocí FG animace žaluzií, kličky, ventilátory a další věci. Bylo by dobré spojit se s Dodem, aby ti poskytl návod, jak upravit skiny pro tuto podporu. Ty animace opravdu stojí za to.

751001M.S.

Pokladník
V brzké době uvolníme update lokomotiv 742. Budou tam pomocí FG animace žaluzií, kličky, ventilátory a další věci. Bylo by dobré spojit se s Dodem, aby ti poskytl návod, jak upravit skiny pro tuto podporu. Ty animace opravdu stojí za to.
proč ne.. :) není problém, sice moje 742 mají menší vymoženosti, jako jsou 3D reflektory, zábradlí,madla,řetěz,lampy na boku, ale to by nemělo nijak vadit, na animace se opravdu těším!

duuso

Pomocník strojvedoucího
Pekná kopa práce, klobúk dole, nedĺžim Ti niečo? Niečo sa mi marí...

Tygy

Provozní technik
to je pravda, to mi vypadlo, každopádně všechno bych někdy rád zveřejnil ať je s čím jezdit :)
Super prácička, kamera chválí. Rovné plechy na kabině u vysokého čísla (742.180) nejsou zrovna obvyklé. Buď je loko po nehodě a má jinou boudu jako letitou uloženku nebo se to soudruhům z ČKD už před lety nějak vymklo z rukou. Každopádně fotky z webů to ale dokazují.
Nízká čísla rovné plechy měla, 016 určitě, 059 i 060 mají rovné plechy taktéž. Od čísla 742.061 už mají prolisy.

Nahoře