Skiny Michal S. OR,Trs,RW

Vojta365

Cestující
No když už dělám ty úpravy na kocoury, aby konečně mohli ven tak mě napadla taková "kravina" s tím že to jsou dva s. soubory kdy to vypadá viz screeny :D
Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.

751001M.S.

Pokladník
Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.
Jo v obloucich to bude blbý no ale to by se to muselo nějak udělat ale na to ja jsem krátkej s co se týče těch kohoutů tak ne vždy jsem to viděl zapojený :D

751001M.S.

Pokladník
Dej sem prosím potom screen Michale, jak to vypadá v oblouku. Možná by šlo udělat řízení animace FG hadic, kabelů a šroubovky, aby se nakláněla dle poloměru.
tak jsem to prubnul a tím že se naklápí obě mašiny tak to nějak extra bordel nedělá, jen když při tom když se mašina začne naklápět a pak když se vrátí zpět tak to lehce vyosený je ale jinak nic extra

slanour

Pokladník
Ta přímočinná se snad nikdy nepropojuje ne? Nebo alespoň u nás se nikdy nepropojovalo.

Nahoře