Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.No když už dělám ty úpravy na kocoury, aby konečně mohli ven tak mě napadla taková "kravina" s tím že to jsou dva s. soubory kdy to vypadá viz screeny![]()
Jo v obloucich to bude blbý no ale to by se to muselo nějak udělat ale na to ja jsem krátkej s co se týče těch kohoutů tak ne vždy jsem to viděl zapojenýVypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.
Jasný jak zapnu PC tak si udělám consist a pošlu screenDej sem prosím potom screen Michale, jak to vypadá v oblouku. Možná by šlo udělat řízení animace FG hadic, kabelů a šroubovky, aby se nakláněla dle poloměru.
tak jsem to prubnul a tím že se naklápí obě mašiny tak to nějak extra bordel nedělá, jen když při tom když se mašina začne naklápět a pak když se vrátí zpět tak to lehce vyosený je ale jinak nic extraDej sem prosím potom screen Michale, jak to vypadá v oblouku. Možná by šlo udělat řízení animace FG hadic, kabelů a šroubovky, aby se nakláněla dle poloměru.
Ta přímočinná se snad nikdy nepropojuje ne? Nebo alespoň u nás se nikdy nepropojovalo.Vypadá to skvěle, jen v obloucích to bude asi dělat trochu bordel. A ještě tam chybí propojení přímočinné brzdy, to jsou ty kohouty vedle cedule. Ale jinak paráda.
No právě u nás jsem to taky nevidělTa přímočinná se snad nikdy nepropojuje ne? Nebo alespoň u nás se nikdy nepropojovalo.
Je to furt kankův jen přibyly úpravyTo sú teda nové modely? Ja som myslel že sú to Kankove.
Fajn. Máš to na úrovni. Dole klobúk.Je to furt kankův jen přibyly úpravy![]()