Trať Denmark 2000H (Hamburg-Neumünster-Flensburg-København/Malmö/Struer)

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Ahoj.
Stáhl jsem si tuto trať ze stránek

V readme stojí, že je potřeba stáhnout Xtracks 3.18 a newroads 3.20

Vše bylo instalováno, trať se mi načte, avšak spousty objektů mají tvar křížů, nebo jsou bez textur apod.
Po čase mi trať spadne, než vyjedu vůbec z Hamburgu.
Bude někdo vědět, v čem bude problém, případně bude si vědět rady?
Dík.

Dan J.

Strojvedoucí
Nemá ta trať bat soubor, který po spuštění dostahuje objekty z defultních tratí MSTS? Takto to měla spousta německých tratí, třeba U79.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Nemá ta trať bat soubor, který po spuštění dostahuje objekty z defultních tratí MSTS? Takto to měla spousta německých tratí, třeba U79.
Spustil jsem Installme, proběhl proces cca půl minuty. Obr.1

Hra padá, ale ukazuje zase něco jiného. Moment.
Obr.2 a 3.

Přílohy

• DK2000 05.04.2024 21_48_18.jpg
    DK2000 05.04.2024 21_48_18.jpg
    59.5 KB · Zobrazeno: 0
  • Open Rails 05.04.2024 21_53_00.jpg
    Open Rails 05.04.2024 21_53_00.jpg
    308.5 KB · Zobrazeno: 0
  • Open Rails 1.4 05.04.2024 21_53_37.jpg
    Open Rails 1.4 05.04.2024 21_53_37.jpg
    56.2 KB · Zobrazeno: 0

cetoš

Cestující
Potrebujes original trate z Msts, ja som si tu trat malinko upravil, tu ju máš komplet....

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Potrebujes original trate z Msts, ja som si tu trat malinko upravil, tu ju máš komplet....

Použil jsem zvuky z tratě westbahn a už mi to nespadlo, avšak spousty objektů nemá stále ony textury, tedy jsou bílé.

Jinak řečeno, už v tom mám mišmaš.
Děkuji za odkaz.
Hned jdu na to :D

Dan J.

Strojvedoucí
Jaký mišmaš?
Musíš mít originál tratě z MSTS z instalačky co obsahuje originál hra, ze kterých ten soubor stáhně objekty do tratě co jsi nainstaloval. Toť vše.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Jaký mišmaš?
Musíš mít originál tratě z MSTS z instalačky co obsahuje originál hra, ze kterých ten soubor stáhně objekty do tratě co jsi nainstaloval. Toť vše.
Takhle... aha no.
Tak tyto tratě jsem vůbec neměl.
Ale že .bat soubor je nenainstaloval...nevím proč.
A pak z toho znikl můj mišmaš, že jsem si vypůjčil z jiné složky tratí něco, aby to konečně jelo. Proto ten můj guláš.
Asi zoufalost

Dan J.

Strojvedoucí
Ale on tratě nenainstaluje, pokud je nemáš, nemá z čeho tahat objekty, Ty musíš mít originál hru a v ní originál tratě, takhle funguje spousta zahraničních tratí. Pokud tam ty tratě nemáš, nemá z čeho ty objekty tahat.

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Ale on tratě nenainstaluje, pokud je nemáš, nemá z čeho tahat objekty, Ty musíš mít originál hru a v ní originál tratě, takhle funguje spousta zahraničních tratí. Pokud tam ty tratě nemáš, nemá z čeho ty objekty tahat.
Aha. V tom případě jsem byl nahraný.
Mam pouze klienta OR a obsah, který jsem si tam vložil.
(Proč ale autoři těchto podobných tratí nenapíší, co je potřeba pro chod (ne jen stáhnutí např. NewRoads) a vloží pouze svoji trať bez Globalu apod., tomu nerozumím).
Někteří jsou znalci a vědí, já osobně tedy moc ne.

Tedy nahrát trať na web tak, jak to udělal teď - cetoš -.
To by u zahraničních autorů bylo fajn.

Nahoře