ConBuilder

cetoš

Cestující
Zdravím komunitu.
Mohol by mi niekto z vás poslať nejaku staršiu verziu Conbuilderu, lebo na tie nove verzie ja proste nemam nervy, žiadne v2.3.8 a vyššie nechcem lebo ma ide jebnut z nich, fakt potrebujem nejaky stary funkčný, lebo tie nove na win10 nespustim kvoli kokotskému MSCOMCTL.OCX. Uz som prešiel xy fór ako tu kokotinu vyriešiť, zaregistroval som ju a vysledok ? Vzdy mi vyskakuje hlaska pri spustení Conbuilderu, že mu jebe na hlavu z MSCOMCTL.OCX..... Uz na to nemam nervy....
Vopred velmi pekne ďakujem....

orlov

Hradlař
Asi to bude tým, že nemáš nervy ...
Ja na Windows 11 mám nainštalovanú verziu 2.4.5 a funguje bez problémov.
Základom je všetko inštalovať a spúšťať ako správca.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Už se opakuji, ale starší verze je na všech CD, DVD a fleškách po dobu 20 let. A funguje i v 11. A na první zapojení. Ani nevím, jestli jsem instaloval jako správce a dokonce jej mám sice na disku D, ale také v Program Files, aby to bylo jednodušší (včetně adresáře Train Simulator).

Ale s těmi nervy máš pravdu. Také jsem neměl nervy na systémy Windows Home. Já vždy kupoval Proffesionály, ale na minulý notebook, oni k tomu dávali natvrdo Home desítky. A to byla ta největší chyba. Myslel jsem že to nebude vadit. Ale vadí to velmi moc. Ten systém s tebou jedná jako s malým děckem a nic ti nedovolí. Dokonce mi šlo i blbě aktualizovat tratě, protože je mám také v Program Files na D. Něco jsem kopíroval a ono se to jednoduše nepřepsalo. Home už nikdy. Nyní mám všude Professionály a nejsou vůbec žádné problémy ani s prastarým SW.

orlov

Hradlař
Ja mám MSTS aj Conbuilder na C: v adresári "Program Files (x86)". Opakujem, všetko funguje.

cetoš

Cestující
Stiahol som u talianov verziu 3.8.22 a tu som rozbehol hned. Fakt nechapem tie novsie verzie na keru mindžu to vydavaju, ked to aj tak nefunguje....

Nahoře