Skoro se bojím po týdnech prací na Mn do Broumova povolit aktualizaci.Vypadá to, že prolínání dělalo to přesné zastavování. Tak půjde do kopru. Nedá se nic dělat.
Další problém jsou ty akce na WP. Na tomhle dělám.
Skoro se bojím po týdnech prací na Mn do Broumova povolit aktualizaci.Vypadá to, že prolínání dělalo to přesné zastavování. Tak půjde do kopru. Nedá se nic dělat.
Další problém jsou ty akce na WP. Na tomhle dělám.
Ahoj. Dovolím si odpověď. On už základ simu umí PM jen v jednom oddílu od výhybky k výhybce, je to stejné, jak s označením perónu, kde to taky přes výměnu nelze. A po peripetiích se zásahem do AI, bych byl v těhle věcech opatrný a ono stejně, pomalou nenasadíš přes výhybky ani v editoru aktivit pro MSTS a pokud by jsi tak učinil ručo v ACT. souboru, mám obavu, že by šel editor okamžitě k zemi.A nejsem si jistý, jestli se to zde už někdy neřešilo, ale našla by se prosím ochota kouknout na možnost, aby šla pomalá jízda zadávat přes výměny, příp. celé zhlaví?
Ahoj, hmm. Tak MSTS AEditor provokovat fakt nechci.pokud by jsi tak učinil ručo v ACT. souboru, mám obavu, že by šel editor okamžitě k zemi.
To právě nikdo z nás co tvoříme aktivity.Ahoj, hmm. Tak MSTS AEditor provokovat fakt nechci.Dík.
Nemohu replikovat.1. Už několikrát mi ORCZ spadnul, když jsem otevřel tabulku paxů a chtěl jsem posunout seznam na konec, jakmile jsem ťuknul myší na táhlo dolů pád:
Tohle vyzkoušej po update.2. Předtím mi to ORCZ zabral, teď mi nechce zabrat perón:
Ok, raději ale aktivitu dojedu pod verzí co mám. Pak bude menší pauza, příští týden hrajem v Rajchu a pak v Beskydech.Tohle vyzkoušej po update.
Jasně, s tím souhlasím. Pokud to sedne časově není problém, prostě u těhle změn je vždy o hubu, co to vyvede bokem. Však víš sám, co bylo za peripetie.V tom případě to musí sedět. Skutečný vlak také nezastavuje o zeď. Není tam nic jiného, než co dělají vlaky ve skutečnosti.