W

W302

Cestující
No od vás to beru (přesně jsem tušil že zde zareagujete), vy který už jste tady pozurážel kde koho a způsobil kopmlikaci, již si možná ani nejste vědom, budete určivat a poučovat, kdo má na co reagovat a co má dělat. :) Já začínám pochybovat, že ne Ali, ale vy jste jeden z mnoha zde zablokovaných profilů. Takže si laskavě odpusťe ty vaše hodnocení pro někoho jiného. Jeden Pastrňák a druhý Trnečka, zde stačil až nad hlavu. :) A co má kdo dělat si určujte doma, já vlastním svůj OP. :)
:D ano! Máte pravdu. Jsem jeden z mnoha zablokovaných s aktivním účtem od roku 2009 a copak jsem způsobil za komplikací? Snad nemyslíte to, že @Josef Vogeltanz zablokoval dočasně svůj web :D Ale ano! Výpitkář Jurečka, který plácá nesmysly, když je nadraný a pak se tady omlouvá.

Dan J.

Strojvedoucí
:D ano! Máte pravdu. Jsem jeden z mnoha zablokovaných s aktivním účtem od roku 2009 a copak jsem způsobil za komplikací? Snad nemyslíte to, že @Josef Vogeltanz zablokoval dočasně svůj web :D Ale ano! Výpitkář Jurečka, který plácá nesmysly, když je nadraný a pak se tady omlouvá.
Tak teď už o tom nepochybuji ani vteřinu... výpitkářem si oslovuj svojeho fotra... Leda že by jste byli dvojčata, :)

W302

Cestující
Tak teď už o tom nepochybuji ani vteřinu... výpitkářem si oslovuj svojeho fotra... Leda že by jste byli dvojčata, :)
Naše rodina narozdíl od vás alkoholu neholduje. Neglgáme vše, co teče a chutná po chlastu :) A už dost! Nebo Vám prdne cévka a budete ukončovat svou tvorbu nebo vyhrožovat trestním oznámením :D Přeji fajn večer u nějakého lahodného moku a hádám, že voda s citrónem to nebude ;)

Dan J.

Strojvedoucí
Takže jsem se opět nemýlil... z určitých individuí mi fakt cévka nepraskne, z těch mám akorát prdel.

Nahoře